osoite

  Tehdas/toimisto Noutovarasto
Tel. +358 10 470 2790 Mäkirinteentie 13 Mäkirinteentie 17
myynti@soledo.fi FI-36220 Kangasala FI-36220 Kangasala

SoledoSementtiliiman-PoistajaGREEN1

Sementtiliiman poistaja
GREEN 1L, 5L, 20L ja 200L

100 % biologisesti hajoava

Patentoitu synteettinen liuos, jolla poistetaan sementtiliima tai pintojen lika ja pöly, hyvän maalauspohjan saavuttamiseksi. Korvaa vaaralliset happopesut, kuten suolahapon sekä hiekkapuhaltamisen ja hionnan, irrottaa myös ruosteen. Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen, ei vaadi alueen eristämistä. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja. Ei sisällä happoa eikä vahaa.

Tuote on saatavissa myös vaahdottuvana versiona, kysy lisää.

Suosittelemme tuotetta:

elementeille, väliseinille, parvekkeille, sokkeleille, pilareille ja käsittelemättömälle betonilattialle.

> Tuotteen etiketti 5 l (pdf)
> Tuotteen etiketti 1l  (pdf)
> Käyttöturvatiedote (pdf)
> Maalausalustakäsittelyn työkoodi ja -ohjeistus

Referenssejä:

”Ongelmamme oli plaanovesivaluma valkoisessa pesubetonielementissä. Sementtiliiman poistajan avulla värjäytyneen alueen alkuperäinen väri ja puhdas pinta saatiin palautettua. Työ hoitui vain pienillä lisäsuojauksilla ja ilman puhdistustyöstä aiheutuneita vaurioita. Suolahapotus tai mekaaninen poisto eivät olisi soveltuneet tässä kohteessa olevalle valkoiselle karkeapintaiselle pesubetonielementille. Onneksi tällainen käyttäjä- ja ympäristöystävällinen helppo ja tehokas ratkaisu löytyi.”

Timo Kariola, YIT Rakennus Oy, Tampere

Katso kuvasarja valuman puhdistuksesta:

Soledo_Sementtiliiman-Poistaja

 

”Suoritimme tehtaalla betoniliiman poistoa betonielementin pinnasta Soledo GREEN Sementtiliiman poistajalla, Tuotteessa tehtaan kannalta hyvää on työsuojelulliset näkökohdat, ympäristöystävällisyys ja että käsittelysyvyyttä voi säätää käsittelykertoja lisäämällä. Lisäksi havaitsimme, että betonipinnan ikä tai lujuus ei oleellisesti vaikuttanut tulokseen.”

Jouni Erkkilä, laatupäällikkö, Parma Oy, Forssan tehtaat

 

”Käytimme Sementtiliiman poistajaa työmaalla betoniliiman poistossa elementteihin, joissa pinnan kovuus on yli kaksinkertainen normaaliin suomalaiseen julkisivubetoniin verrattuna ja osa elementtipinnasta uritettua. Kahdella käsittelykerralla tuloksena oli asiakasta tyydyttävä pinta kaksi vuotta vanhoihin elementteihin, eikä aine vahingoittanut muita materiaaleja.”

Leo Ruotsalainen, Parma Oy, Projektipalvelu

 

Tietosuojaseloste

Custom CSS

Yritys+PALVELUT css

Tuotteet+Yhteys css