osoite

  Tehdas/toimisto Noutovarasto
Tel. +358 10 470 2790 Mäkirinteentie 13 Mäkirinteentie 17
myynti@soledo.fi FI-36220 Kangasala FI-36220 Kangasala

Kattavaa palvelua

Haluamme olla luotettava ja asiantunteva kumppani, joka auttaa ratkaisemaan pintakäsittelyhaasteet helposti ja tehokkaasti. Toimintamme taustalla on monia arvoja ja asioita, joiden avulla voimme onnistua tehtävässämme.

SOLEDO_MESSU

IHMISET ovat toimintamme perusta. Ilman asiantuntevaa henkilökuntaa emme pysty palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Koko myyntihenkilöstömme tuntee alan haasteet ja tarpeet sekä haluavat tarjota oikeita ratkaisuja oikeaan paikkaan. Meille henkilökohtainen ja kattava palvelu on kunnia-asia.

YMPÄRISTÖ ja siitä huolehtiminen on jokaisen vastuulla. Kestävän kehityksen mukaiset tuotteet ovat yksi tärkeimpiä kehityskohteitamme ja asia, johon tuotekehityksessä panostamme runsaasti. Haluamme yhdistää tuotteissamme tehokkuuden, helppouden ja ympäristöystävällisyyden.

ROHKEUS on piirre, joka vie eteenpäin. Me Soledolla kuljemme koko ajan ennakkoluulottomasti kohti uusia haasteita ja etsimme yhä parempia ratkaisuja. Tarkastelemalla asioita laaja-alaisesti, voimme olla yhä merkittävämpi kumppani pintakäsittelysektorilla.

Tietosuojaseloste

Custom CSS

Yritys+PALVELUT css