osoite

  Tehdas/toimisto Noutovarasto
Tel. +358 10 470 2790 Mäkirinteentie 13 Mäkirinteentie 17
myynti@soledo.fi FI-36220 Kangasala FI-36220 Kangasala

 

Tuotekehityksellä ja yhteistyöllä edelläkävijäksi

Soledo on kotimainen pintakäsittelyaineiden valmistaja ja maahantuoja. Valikoimastamme löytyy tuotteita niin kivelle, betonille, saumoille kuin laatoillekin. Tavoitteemme on ratkaista teollisuuden ja rakentamisen pintakäsittelyhaasteet helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Siksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja etsimme jatkuvasti maailmalta markkinoiden parhaita innovaatioita.

Tuotteiden ympäristöystävällisyys ja turvallisuus ovat meille sydämen asia. Siksi olemmekin lanseeranneet Soledo Green -tuoteperheen, jossa yhdistyy tuotteiden tehokkuus ja ekologisuus. Soledo Green -tuoteperhe tulee laajentumaan jatkossa useilla täysin uudenlaisilla huipputuotteilla.

Soledo_samples

Meillä on pitkä kokemus pintakäsittelystä, ja siksi voimme tarjota erilaisiin tarpeisiin juuri oikeita ratkaisuja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, kivi- ja betonialan yritysten, rakennus- ja siivousliikkeiden sekä kiinteistöjen kunnossapidosta huolehtivien tahojen kanssa. Meillä on myös laaja jälleenmyyntiverkosto, joten tuotteittamme on myös kuluttajien saatavilla maan laajuisesti.

Soledo_kivi

Tietosuojaseloste

Custom CSS

Yritys+PALVELUT css