fbpx

ERIKOISTUOTTEET VAATIVIIN KOHTEISIIN

eco emulsio

Kasviöljypohjainen muotinirrotusaine

Biohajoava vesipohjainen seos, joka pohjautuu kasviöljyihin. Emulsio on
liuotinvapaa muotinirrotusaine betoniteollisuuteen. Aine estää betonin
tarttumista muottiin sekä vähentää muotin puhdistustarvetta. Aine helpottaa
ja nopeuttaa muotista purkamista. Antaa valulle tasaisen ja korkealaatuisen
pinnan, ei värjää betonin pintaa. Emulsio on täysin silikonivapaa, eikä sisällä
vahoja. Maidonvalkoinen emulsio on helposti levitettävä ja riittoisa.

KÄYTTÖKOHTEET
Betonielementit, paikallaanvalut, sillat ja sokkelit. ECO Emulsiota käytetään metalli-, muovi- ja puumuoteille sekä lasikuitumuoteille. Voidaan käyttää vaaka- ja pystypinnoilla. Soveltuu harmaan betonin lisäksi myös värilliselle betonille. Ei vahingoita muovi- ja kumilaatuja. Sisä- ja ulkokäyttöön.

Pakkauskoot: 20L ja 200L

ECO Tuote ja Avainlippu-merkki

BETONIROISKEIDEN POISTAJA, GREEN

Suolahapon korvaava roiskeiden poistoaine.

Käyttövalmis liuos poistaa betoni- ja sementtiroiskeet työvälineistä turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. 100 % biohajoava tuote ei sisällä vaarallisia happoja, joten se ei syövytä alumiinia, maalattuja pintoja, lasia tai kumia, eikä vahingoita työkoneiden johdotuksia. Sisältää vahaa, jättää suojakalvon.

KÄYTTÖKOHTEET
Työkalut, nostimet, työkoneet, betonimyllyt, muotit ja kuljetuskalusto.

Pakkauskoot: 1L, 10L, 20L, 200L

GREEN AVAINLIPPU

SEMENTTILIIMAN POISTAJA, GREEN

100 % biologisesti hajoava.

Käyttövalmis liuos, jolla poistetaan sementtiliima hyvän maalausalustan saavuttamiseksi. Korvaa vaaralliset happopesut, kuten suolahapon sekä hiekkapuhaltamisen ja hionnan, irrottaa myös ruosteen sekä lian. Myös graafisen betonin viimeistelyyn laimennettuna. Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen, ei vaadi alueen eristämistä. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja. Voidaan levittää tarvittaessa vaahdottavalla painekannulla, etenkin pystypinnoilla aine vaahtona vaikuttaa paremmin. Ei sisällä happoa eikä vahaa. Kustannustehokas.

KÄYTTÖKOHTEET
Betonipinnat; julkisivuelementit, väliseinät, parvekkeet, betonilattiat, sokkelit myös lasipinnat.

Suosittelemme
Sementtiliiman, värjäytymien ja valumajälkien poistoon. Maalausalustakäsittelyihin. Korvaa hiekkapuhaltamisen ja hionnan. Betonilattioiden märkähionnan yhteyteen. Lasipinnoilta betoniroiskeiden poistoon.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 200L, 1000L IBC-kontti

GREEN AVAINLIPPU

AJOKALUSTON VAHAAVA HUOLTOPESU

Turvallinen betonin ja pinttyneen lian irrottaja!

Helppokäyttöinen ajokalustolle tarkoitettu synteettinen pesuaineliuos pesee, huoltaa ja vahaa samaan aikaan. Tuote on 100 % biohajoava ja turvallinen käyttää. Se irrottaa tehokkaasti niin betonin, rasvan, öljyn, ruosteen, noen kuin pinttyneen lian. Jo yhdellä käsittelyllä saadaan aikaan hyvä pesutulos ja likaa hylkivä pinta. Huoltopesu ei sisällä liuotinta tai happoa, siksi se ei vahingoita johdotuksia, lasia, kromia, maali- tai muita pintoja.

Suosittelemme
betoniautoille, rekoille, muulle ajokalustolle, trukeille, nostimille ja työkoneille.

Pakkauskoot: 10L, 200L

GREEN AVAINLIPPU

PUTKIAUKI

Nopea ja tehokas viemärinaukaisuhiutale!

Heti käyttövalmis hiutale viemäreihin, joka toimii kylmässä ja lämpimässä vedessä. Avaa tukokset nopeasti ja tehokkaasti. Liuottaa rasvakerrostumat, hiukset, saippuajäänteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä ja hajulukoista, samalla desinfioi ja poistaa hajua.

Ei vahingoita tyyppihyväksyttyjä muovi-ja valurautaputkia.

Pakkauskoot: 220G, 4.5KG

Avainlippu Soledo

PITOA TALVEN LIUKKAILLE

ECO JÄÄSULARAE

Biohajoava jään- ja liukkaudentorjunta-aine

Tehokasta uudenlaista jäänsulatuskemiaa kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää jäänsulatuskykyä mm. betonipinnoilla, laatoilla tai asfaltilla. Raetta voidaan käyttää, myös pohjavesialueilla. Turvallinen maaperälle, kasvillisuudelle tai eläimille. Rakeet voi levittää ennalta, jos odotettavissa on kelin lauhtumista, jäätävää tihkua tai lumisadetta. Tuote reagoi nopeasti jään- ja lumen kanssa, toimii n. -15°C saakka, kovemmilla pakkasilla jääpinta ei ole liukas. Korroosiovaikutus betoniin ja metalleihin on alhaisempi kuin perinteisillä suoloilla. Raetta voidaan sekoittaa hiekotussepeliin. Epäsäännöllinen raekoko pysyy pinnoilla paremmin ja tehoaminen paranee.

KÄYTTÖKOHTEET
Pihakiveykset, terassit, piha- ja parkkialueet, raput, jalkakäytävät, lastaussillat, ajoluiskat, ovien edustat, maatalousrakennukset.

Pakkauskoot: 1L, 5L

ECO Tuote ja Avainlippu-merkki
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Accept