fbpx

ERIKOISTUOTTEET VAATIVIIN KOHTEISIIN

DESINFIOIVA SUIHKE

Monikäyttöinen desinfiointiaine käsille sekä kodin ja työympäristön eri pinnoille!

Tehopitoisuus yli 70 p-%

Poistaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja sienet. Tuote on etanolipohjainen ja nopeavaikutteinen. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyserolia, joka ei vahingoita pintoja eikä jätä kalvoa. Suihkuta käsille kauttaaltaan ja hiero käsiä kunnes kädet kuivuvat. Sumuta puhtaille ja kuiville pinnoille, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi pois talouspaperilla tai puhtaalla liinalla. Ei huuhdella. Testaa pinnoilla aineen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. Ei sisällä valkaisuainetta tai klooria. Hajusteeton.

KÄYTTÖKOHTEET
Kädet sekä kaikki alkoholia kestävät pinnat esim. kosketusnäytöt, tietokoneet ja puhelimet. Ostoskärryjen kahvat, työmaakopit, työmaakoneiden ja ajokaluston sisäpinnat, työkalut, kodin, toimistojen ja työpisteiden pinnat mm. saniteettitilat, ovenkahvat ja hanat. Lasten lelut ja tarvikkeet.

Pakkauskoot: 100ML, 250ML, 1L, 5L

BETONIROISKEIDEN POISTAJA, GREEN

Suolahapon korvaava roiskeiden poistoaine.

Käyttövalmis liuos poistaa betoni- ja sementtiroiskeet työvälineistä turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. 100 % biohajoava tuote ei sisällä vaarallisia happoja, joten se ei syövytä alumiinia, maalattuja pintoja, lasia tai kumia, eikä vahingoita työkoneiden johdotuksia. Sisältää vahaa, jättää suojakalvon.

KÄYTTÖKOHTEET
Työkalut, nostimet, työkoneet, betonimyllyt, muotit ja kuljetuskalusto.

Pakkauskoot: 1L, 10L, 20L, 200L

GREEN AVAINLIPPU

SEMENTTILIIMAN POISTAJA, GREEN

100 % biologisesti hajoava.

Käyttövalmis liuos, jolla poistetaan sementtiliima hyvän maalausalustan saavuttamiseksi. Korvaa vaaralliset happopesut, kuten suolahapon sekä hiekkapuhaltamisen ja hionnan, irrottaa myös ruosteen sekä lian. Myös graafisen betonin viimeistelyyn laimennettuna. Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen, ei vaadi alueen eristämistä. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja. Voidaan levittää tarvittaessa vaahdottavalla painekannulla, etenkin pystypinnoilla aine vaahtona vaikuttaa paremmin. Ei sisällä happoa eikä vahaa. Kustannustehokas.

KÄYTTÖKOHTEET
Betonipinnat; julkisivuelementit, väliseinät, parvekkeet, betonilattiat, sokkelit myös lasipinnat.

Suosittelemme
Sementtiliiman, värjäytymien ja valumajälkien poistoon. Maalausalustakäsittelyihin. Korvaa hiekkapuhaltamisen ja hionnan. Betonilattioiden märkähionnan yhteyteen. Lasipinnoilta betoniroiskeiden poistoon.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 200L, 1000L IBC-kontti

GREEN AVAINLIPPU

AJOKALUSTON VAHAAVA HUOLTOPESU

Turvallinen betonin ja pinttyneen lian irrottaja!

Helppokäyttöinen ajokalustolle tarkoitettu synteettinen pesuaineliuos pesee, huoltaa ja vahaa samaan aikaan. Tuote on 100 % biohajoava ja turvallinen käyttää. Se irrottaa tehokkaasti niin betonin, rasvan, öljyn, ruosteen, noen kuin pinttyneen lian. Jo yhdellä käsittelyllä saadaan aikaan hyvä pesutulos ja likaa hylkivä pinta. Huoltopesu ei sisällä liuotinta tai happoa, siksi se ei vahingoita johdotuksia, lasia, kromia, maali- tai muita pintoja.

Suosittelemme
betoniautoille, rekoille, muulle ajokalustolle, trukeille, nostimille ja työkoneille.

Pakkauskoot: 10L, 200L

GREEN AVAINLIPPU

PUTKIAUKI

Nopea ja tehokas viemärinaukaisuhiutale!

Heti käyttövalmis hiutale viemäreihin, joka toimii kylmässä ja lämpimässä vedessä. Avaa tukokset nopeasti ja tehokkaasti. Liuottaa rasvakerrostumat, hiukset, saippuajäänteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä ja hajulukoista, samalla desinfioi ja poistaa hajua.

Ei vahingoita tyyppihyväksyttyjä muovi-ja valurautaputkia.

Pakkauskoot: 220G, 4.5KG

PITOA TALVEN LIUKKAILLE

ECO JÄÄSULARAE

Biohajoava jään- ja liukkaudentorjunta-aine

Tehokasta uudenlaista jäänsulatuskemiaa kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää jäänsulatuskykyä mm. betonipinnoilla, laatoilla tai asfaltilla. Raetta voidaan käyttää, myös pohjavesialueilla. Turvallinen maaperälle, kasvillisuudelle tai eläimille. Rakeet voi levittää ennalta, jos odotettavissa on kelin lauhtumista, jäätävää tihkua tai lumisadetta. Tuote reagoi nopeasti jään- ja lumen kanssa, toimii n. -15°C saakka, kovemmilla pakkasilla jääpinta ei ole liukas. Korroosiovaikutus betoniin ja metalleihin on alhaisempi kuin perinteisillä suoloilla. Raetta voidaan sekoittaa hiekotussepeliin. Epäsäännöllinen raekoko pysyy pinnoilla paremmin ja tehoaminen paranee.

KÄYTTÖKOHTEET
Pihakiveykset, terassit, piha- ja parkkialueet, raput, jalkakäytävät, lastaussillat, ajoluiskat, ovien edustat, maatalousrakennukset.

Pakkauskoot: 1L, 5L

ECO Tuote ja Avainlippu-merkki