fbpx

GRAFFITIEN POISTO JA PINTOJEN SUOJAAMINEN

SUOJAUS

Graffitisuoja

Soledo SILKO hyväksytty Graffitisuoja on vesipohjainen polymeeri ja vahadispersio. Suoja-aine, joka helpottaa töherrysten ja lian poistoa. Täyttää SILKO-ohjelman uhrautuvalle töherryksenestoaineelle asetetut vaatimukset; vedenläpäisevyys, vesihöyrynläpäisevyys, puhdistettavuus, pakkassuolakestävyys ja poistettavuus. Käsittely on ns. uhrautuva suoja. Suojakalvo säästää alla olevaa pintamateriaalia puhdistuksen aikana. Suoja-ainekalvo on hengittävä ja poistettavissa kuumalla vedellä tai kuumapainepesurilla (90 °C), tarvittaessa lisätään emäksistä pesuainetta.

KÄYTTÖKOHTEET
Aine soveltuu vettä kestäville pinnoille kuten betonille, tiilelle, klinkkerille, rappauksille, luonnonkiville sekä puu-, muovi- ja metallipinnoille, myös graafiselle betonipinnalle. Julkisivut, seinät, muurit, sillat, sähkökaapit ym. töhryille alttiit pinnat kuten kontit ja kuljetuskalusto; junat, bussit, rekat. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Pakkauskoot: 5L, 20L ja 200L

SILKO Avainlippu Soledo

PUHDISTUS

Pidä ympäristö viihtyisämpänä poistamalla töhryt heti!

GraffiPOIS-tuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja tehokkaita graffitien ja tägien poistoaineita.

GraffiPOIS-tuoteperheestä löytyy soveltuva puhdistusaine tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metallipinnoille sekä useimmille rapatuille, maalatuille ja aroille pinnoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja suurin osa tuotteista on helposti biohajoavia. Puhdistetun pinnan suojaamiseen soveltuu Soledo SILKO hyväksytty Graffitisuoja, joka on ns. uhrautuva suoja.

graffipois Pleksilasi ja muut arat pinnat

KÄYTTÖKOHTEET
Erityisesti aroille pinnoille mm. pleksilasi, liikennemerkit, muovi, lakatut ja maalatut pinnat. Voidaan käyttää myös muilla kovilla ja sileillä pinnoilla. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Suosittelemme
Poistaa useimmat töherrykset sekä tussia, spraymaalia ja jopa öljypohjaisia ruosteenestoaineita..

Pakkauskoot: 500ML, 5L

Avainlippu Soledo

GRAFFIPOIS HUOKOISET PINNAT

KÄYTTÖKOHTEET
Erityisesti huokoisille pinnoille kuten tiili, betoni ja rappaukset sekä luonnonkivet. Sileille koville pinnoille kuten metalli, kaakeli ja lasitettu tiili sekä käsitelty puu ja epäorgaaniset maalipinnat. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. 

Suosittelemme 
Töherrysten ja graffitien poistoon. Poistaa useimmat spraymaalit, tussit ja jopa öljypohjaiset ruosteenestoaineet. Aine toimii myös sään ollessa kolea ja kostea. Geelimäinen poistoaine. Vaikeasti poistettavissa kohteissa voidaan Varjon poistaja sitoa pintaan geelimäisellä graffitinpoistoaineella tehostamaan ja pidentämään vaikutusta.

Pakkauskoot: 500ML, 5L

Avainlippu Soledo

GRAFFIPOIS TEOLLISUUSMAALATUT PINNAT

KÄYTTÖKOHTEET
Erityisesti sileille pinnoille. Voidaan käyttää myös huokoisille pinnoille. Geelimäinen poistoaine.Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Suosittelemme
Vaikeasti poistettavissa kohteissa voidaan Varjon poistaja sitoa pintaan geelimäisellä graffitinpoistoaineella tehostamaan ja pidentämään vaikutusta.

Pakkauskoot: 500ML, 5L

Avainlippu Soledo

GRAFFIPOIS VARJONPOISTAJA

KÄYTTÖKOHTEET
Huokoisilta pinnoilta töherrysten poiston jälkeen. Voidaan käyttää useimmilla materiaaleilla (ei pehmeille metallipinnoille esim. alumiini). Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Suosittelemme
Varjonpoistoon pääasiassa. Vaikeasti poistettavissa kohteissa voidaan Varjon poistaja sitoa pintaan geelimäisellä graffitinpoistoaineella tehostamaan ja pidentämään vaikutusta.

Pakkauskoot: 500ML, 5L

Avainlippu Soledo
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Accept