KATON PESU JA SUOJAAMINEN

JULKISIVUSUOJA

Suojaava impregnointiaine.

Tiilikatoille sekä tiili- ja luonnonkivijulkisivuille.
Kyllästeainekäsittely estää epäpuhtauksien, lian ja kosteuden imeytymisen julkisivumateriaaliin. Käsittely on hengittävä, eikä se muodosta pintaan kalvoa. Julkisivusuoja parantaa julkisivupesujen lopputulosta ja hidastaa kiven ja tiilen rapautumista, estää sammaloitumista sekä toimii hyvänä perussuojana graffitisuojan alla. Tuotteella on M1-luokitus.

KÄYTTÖKOHTEET
Tiiliverhoilut ja luonnonkivipinnat. Julkisivupinnat, vanhat tiilikatot, tukimuurit sekä patiot ja portaat. Tuote soveltuu ulko- että sisäkäyttöön

Pakkauskoot: 5L, 10L, 20L ja 200L

sammalpois

Sammaleen, jäkälän, levän, ruosteen ja noen poistoon.

Vesipohjainen vahva tiiviste. Poistaa sammaleen, punajäkälän, levän, lian, noen, epäpuhtaudet ja muun pintoja pilaavan kasvuston. Puhdistaa likaantuneet ja sammaloituneet ulkopinnat ja -kiveykset. Aine eliminoi sammaleen juuri-itiöt, rihmaston joka pitkään poistamattomina tunkeutuvat vaurioittamaan pintoja. Puhdistetuille kivi-, tiili- ja betonipinnoille suositellaan Soledo Julkisivusuojakäsittelyä.

KÄYTTÖKOHTEET
Erikoispesuaine soveltuu rakennusten ulkopinnoille, sokkeleille, muureille, aidoille, portaille, pihakiveyksille, terasseille, valokatteille ja markiiseille. Sopii pintamateriaaleille kuten tiili, betoni, kivi,
mineriitti, huopakate, bitumi, rappaus, puu- ja tekstiilipinnat. Soveltuu myös lasi-, muovi- ja luonnonki-vipinnoille sekä kalusteverhoiluille.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 10L, 20L, 200L