fbpx

TYÖKONEIDEN JA -KALUSTON PUHDISTUS & SUOJAUS

SUOJAUS

KONE- JA KALUSTOSUOJA

Kone- ja kalustosuoja-aine on vesipohjainen polymeeri ja vahadispersio. Aine muodostaa kalvon, joka suojaa kaluston pintoja käytön ja kuljetuksen aikana. Käsittely helpottaa töhryjen ja lian sekä kivipölyn, maali-, rappaus- ja betoniroiskeiden poistoja.
Nopeuttaa ja parantaa huoltopesuja. Säästää varsinaista pintamateriaalia kuten maalipintaa sekä vähentää pintojen kunnostustarpeita. Suojakalvo uusitaan pestylle alueelle tarvittaessa ja aina kuumapainepesun jälkeen.

KÄYTTÖKOHTEET
Aine soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille. Henkilönostimet, rakennustelineet, kontit, työkoneet, kuljetuskalusto; junat, bussit, rekat ja metsä-, maansiirto- ja maatalouskoneet sekä pressuhallit.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 20L ja 200L

Avainlippu Soledo

PUHDISTUS

BETONIROISKEIDEN POISTAJA, GREEN

Suolahapon korvaava roiskeiden poistoaine.

Käyttövalmis liuos poistaa betoni- ja sementtiroiskeet työvälineistä turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. 100 % biohajoava tuote ei sisällä vaarallisia happoja, joten se ei syövytä alumiinia, maalattuja pintoja, lasia tai kumia, eikä vahingoita työkoneiden johdotuksia. Sisältää vahaa, jättää suojakalvon.

KÄYTTÖKOHTEET
Työkalut, nostimet, työkoneet, betonimyllyt, muotit ja kuljetuskalusto.

Pakkauskoot: 1L, 10L, 20L, 200L

GREEN AVAINLIPPU

AJOKALUSTON VAHAAVA HUOLTOPESU

Turvallinen betonin ja pinttyneen lian irrottaja!

Helppokäyttöinen ajokalustolle tarkoitettu synteettinen pesuaineliuos pesee, huoltaa ja vahaa samaan aikaan. Tuote on 100 % biohajoava ja turvallinen käyttää. Se irrottaa tehokkaasti niin betonin, rasvan, öljyn, ruosteen, noen kuin pinttyneen lian. Jo yhdellä käsittelyllä saadaan aikaan hyvä pesutulos ja likaa hylkivä pinta. Huoltopesu ei sisällä liuotinta tai happoa, siksi se ei vahingoita johdotuksia, lasia, kromia, maali- tai muita pintoja.

Suosittelemme
betoniautoille, rekoille, muulle ajokalustolle, trukeille, nostimille ja työkoneille.

Pakkauskoot: 10L, 200L

GREEN AVAINLIPPU
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Accept