fbpx

TUOTTEET KODIN PINNOILLE

Kotimaiset ja ekologiset kodin puhdistusaineet & suoja-aineet sisä- ja ulkotiloihin. 

Kaikki tuotteet saatavilla myös omasta verkkokaupastamme.

SUOJAUS

SAUMA- JA LAATTASUOJA

Helpottaa puhtaanapitoa!

Suojaa laatoille ja saumoille
Suojakäsittely on helppo tapa tehdä saumojen sekä laattojen puhtaanapidosta vaivattomampaa. Aineella voi käsitellä lattia- ja seinäpintojen laatat, joissa mikrohuokoisuutta ja sementtipohjaiset saumat. Tuotteella on M1-luokitus.
Käsittely estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen saumoihin sekä helpottaa pesuja jatkossa.

KÄYTTÖKOHTEET
Kuivapuristelaatoille, joissa mikrohuokoisuutta ja sementtipohjaisille saumoille.


Pakkauskoot: 400ML (aerosoli), 1L, 5L

KIVISUOJA

Kivi- ja mosaiikkibetonipinnoille

Suojakäsittelyaine estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen kiven huokosiin sekä saumoihin. Helpottaa pintojen puhdistusta ja siirtää kunnostustarpeita.  Kylläste ei tee kalvoa, eikä liukasta pintaa. Käsitelty pinta on hengittävä. Uusille pinnoille käsittely kannattaa tehdä heti asennuksen jälkeen saumauksen kuivuttua. Vanhoille pinnoille käsittely voidaan tehdä kunnostustyön yhteydessä. Tuotteella on M1-luokitus.

KÄYTTÖKOHTEET
Lattia- ja seinäpinnat, työtasot ja takkapinnat.  Luonnonkivet, tiili, verhoilukivet myös saunatiloissa ja mosaiikkibetoni sekä näiden sementtipohjaiset saumat. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Pakkauskoot: 0,5L, 1L, 5L ja 10L

LIUKKAUDENPOISTO

Turvallisuutta suihkutiloihin!

Ratkaisu märän tai saippuaisen laattapinnan liukkauteen
Aine suojaa liukastumisilta muodostamalla näkymättömän ja pitävän pinnan. Teho perustuu kemialliseen reaktioon laatan pinnassa. Käsittely ei muodosta kalvoa. Ei poista pakkasliukkautta ulkona. Työterveyslaitoksen testaama.
Helppo ja nopea asentaa. Saattaa himmentää pinnan kiitoa tai värisävyjä.

KÄYTTÖKOHTEET
Kaakeli-, klinkkeri- ja muut keraamiset tai kiviainespohjaiset laatat sekä epoksilattiat ja teräsemalipinnat. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Pakkauskoot: 500ML, 5L

Avainlippu Soledo

TEKSTIILISUOJA

Lian ja nesteiden imeytymisen estämiseksi!

Silaanipohjainen tekstiilien suojakäsittelyaine estää kastumista ja lian imeytymistä kuituun. Käsittely myös parantaa pesutulosta ja vähentää lähtemättömien tahrojen määrää. Käsittely on näkymätön, hengittävä ja kuivuttuaan hajuton.

KÄYTTÖKOHTEET
Kaikille tekstiileille ja mokkanahalle; kokolattiamatoille, kalusteille, verhoille, pöytäliinoille sekä muille julkisten tilojen tekstiileille ja teltoille, päivävarjoille ja markiiseille. Tuote soveltuu myös kodin tekstiileille, urheiluasuille ja -jalkineille sekä autojen ja veneiden sisäverhouksiin.

Pakkauskoot: 250ML (poistuva tuotekoko),
0,5L, 1L ja 5L

Avainlippu Soledo

BETONITASON POHJUSTE

Sisustusbetonin pöynsidontaan!

Pohjuste on vesipohjainen käyttövalmis betonipintojen peruskäsittelyaine, litiumsilikaatti, joka imeytyy betoniin 2–6 mm täyttäen huokoisuutta. Tiivistää ja kovettaa betonia tehden pölyämättömän ja kemikaaleja paremmin kestävän pinnan. Käsittely ei muodosta kalvoa, aine toimii myös pölynsidonta-aineena. Saattaa hieman syventää värisävyjä.

KÄYTTÖKOHTEET
Betonipinnat. Sisä- ja ulkokäyttöön. Työtasot ja pöytäpinnat sekä betonilattiat.

Pakkauskoot: 500ML

BETONITASON KYLLÄSTE

Estä rasvan, lian ja nesteiden imeytyminen betonin sisään!

Kylläste on silaani-siloksaanipohjainen liuotteellinen suoja-aine. Kylläste antaa pinnoille helppohoitoisuutta ja vähentää merkittävästi lähtemättömien tahrojen määrää. Käsittely vähentää veden, nesteiden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä. Suojaa ulkona pintoja pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa betonin rapautumista. Hengittävä käsittely, joka ei muodosta pintaan kalvoa. Käsittely tehdään noin 1 vrk:n kuluttua betonitason pohjustekäsittelyn jälkeen. Pinnan päivittäiseen puhdistamiseen Soledo Keittiösuihke.

KÄYTTÖKOHTEET
Betonipinnat. Sisä- ja ulkokäyttöön. Työtasot ja pöytäpinnat sekä betonilattiat. 

Pakkauskoot: 500ML

DESINFIOINTI

DESINFIOIVA SUIHKE

Monikäyttöinen desinfiointiaine käsille sekä kodin ja työympäristön eri pinnoille!

Tehopitoisuus yli 70 p-%

Poistaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja sienet. Tuote on etanolipohjainen ja nopeavaikutteinen. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyserolia, joka ei vahingoita pintoja eikä jätä kalvoa. Suihkuta käsille kauttaaltaan ja hiero käsiä kunnes kädet kuivuvat. Sumuta puhtaille ja kuiville pinnoille, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi pois talouspaperilla tai puhtaalla liinalla. Ei huuhdella. Testaa pinnoilla aineen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. Ei sisällä valkaisuainetta tai klooria. Hajusteeton.

KÄYTTÖKOHTEET
Kädet sekä kaikki alkoholia kestävät pinnat esim. kosketusnäytöt, tietokoneet ja puhelimet. Ostoskärryjen kahvat, työmaakopit, työmaakoneiden ja ajokaluston sisäpinnat, työkalut, kodin, toimistojen ja työpisteiden pinnat mm. saniteettitilat, ovenkahvat ja hanat. Lasten lelut ja tarvikkeet.

Pakkauskoot: 100ML, 250ML, 1L, 5L

Avainlippu Soledo

PUHDISTUS

SISÄPINNOILLE

KEITTIÖSUIHKE

Helppo ja tehokas rasvanirrottaja.

Keittiön kaikille pinnoille, joihin tulee kokatessa ja käytössä rasva- tai likatahroja. Supertehokas ja sitruunan raikas käyttövalmis puhdistusaine. Keraamisten lasipintojen sekä lieden, työtasojen, liesituulettimien, mikron ja jääkaapin päivittäiseen pyyhkimiseen, helppoa ja nopeaa. Soveltuu myös keittiön ovi- ja kaakelipintojen rasvanjälkien poistoon. Kirkastaa kivitasot mahdollisista pesuainejäämistä.

KÄYTTÖKOHTEET
Keittiön kodinkoneet ja työtasot, kalusteovet sekä kaakelipinnat.

Pakkauskoot: 500ML


Avainlippu Soledo

TEHOPUHDISTAJA

Monkäyttöinen tiiviste.

Yleispuhdistukseen sekä pinttyneiden vaha- ja likakerrostumien poistoon. Emäksinen monikäyttöinen pesuainetiiviste. Soveltuu myös noen, epäpuhtauksien, rasvan ja pesuainejäämistä muodostuneen harmaan kalvon poistoon laattapinnoilta.

KÄYTTÖKOHTEET
Vettä ja emäksisiä aineita kestävät pinnat. Kivi-, laatta- ja betoni- ja tiilipinnat.

Suositellaan
Soledo suoja-aineilla käsiteltyjen kivi- ja laattapintojen säännölliseen pesuun. Pinttyneen lian sekä vahakerrostumien poistoon. Vaativaan yleispuhdistukseen.

Pakkauskoot: 1L

Avainlippu Soledo

SAUMOJEN SYVÄPUHDISTAJA, GREEN

Nopea, helppo ja tehokas saumojen ja laattojen pesuaine.

Syväpuhdistaja irrottaa tehokkaasti ja nopeasti lian, saippuajäämät, ruosteen ja kalkkitahrat sekä homeen saumoista ja laatoista. Poistaa samalla myös epämiellyttävät hajut. Heti käyttövalmis tuote on 100 % biohajoava ja turvallinen käyttää. Vaikka tuote on erittäin tehokas, se ei silti heikennä itse saumoja. Tuote ei sovellu kiiltäville kalkkipitoisille kiville kuten marmori, kalkkikivi ja mosaiikkibetoni. Lyhyt vaikutusaika ja hyvä huuhtelu, etenkin huomioitava arat pinnat kuten kiiltokromaus ja teräs.

KÄYTTÖKOHTEET
Laatoille, saumoille, lasille, kromille, metallille ja kivelle. Märkätilojen suihkuseinät, lasiovet ja peilit.

Pakkauskoot: 500ML, 5L

GREEN AVAINLIPPU

PUTKIAUKI

Nopea ja tehokas viemärinaukaisuhiutale

Heti käyttövalmis hiutale viemäreihin, joka toimii kylmässä ja lämpimässä vedessä. Avaa tukokset nopeasti ja tehokkaasti. Liuottaa rasvakerrostumat, hiukset, saippuajäänteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä ja hajulukoista, samalla desinfioi ja poistaa hajua.
Ei vahingoita tyyppihyväksyttyjä muovi-ja valurautaputkia.

Pakkauskoot: 220G, 4.5KG

Avainlippu Soledo

ULKOPINNOILLE

SAMMALPOIS

Sammaleen, punajäkälän, levän, lian ja ruosteen poistoon.

Vesipohjainen monikäyttöinen vahva tiiviste. Poistaa sammaleen, punajäkälän, levän, lian, noen, epäpuhtaudet ja muun pintoja pilaavan kasvuston. Puhdistaa likaantuneet ja sammaloituneet ulkopinnat ja -kiveykset. Aine eliminoi ja tuhoaa sammaleen juuri-itiöt ja rihmaston, jotka pitkään poistamattomina tunkeutuvat vaurioittamaan pintoja syvemmältä. Puhdistetuille kivi-, tiili- ja betonipinnoille suositellaan Soledon suoja-aineita.

KÄYTTÖKOHTEET
Rakennusten ulkopinnat, sokkelit, muurit, aidat, portaat, pihakiveykset, terassit, valokatteet ja markiisit. Tiili, betoni, kivi, asfaltti, mineriitti, huopakate, bitumi, rappaus, puu- ja tekstiilipinnat kuten markiisit. Soveltuu myös lasi-, muovi- ja luonnonkivipinnoille sekä kalusteverhoiluille.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 10L, 20L, 200L

Avainlippu Soledo

KIVEYSTEN HAPPOPESU, GREEN

Laastin, kalkin ja kalkkihärmeen tehokas irrottaja

Erikoispesuaine irrottaa tehokkaasti kalkkihärmeen, suolot ja laastijäämät. Kiveysten happopesu ei nimestään huolimatta sisällä vaarallista happoa. 100 % biohajoava tuote ei myöskään vahingoita maalattuja tai lasipintoja, pesuympäristön kasvillisuutta eikä muuta käsiteltävän pinnan väriä. Erikoispuhdistusaine korvaa vaaralliset happopesut turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

KÄYTTÖKOHTEET
Tiili-, betoni- ja kiviseinät, tukimuurit sekä piha- ja katukivetykset.

Pakkauskoot: 1L, 5L

GREEN AVAINLIPPU

LIUKKAUDENTORJUNTA ULKONA

ECO JÄÄSULARAE

Biohajoava jään- ja liukkaudentorjunta-aine.

Tehokasta uudenlaista jäänsulatuskemiaa, jota voidaan käyttää myös pohjavesialueilla. Turvallinen maaperälle, kasvillisuudelle tai eläimille. Rakeet voi levittää ennalta, jos odotettavissa on kelin lauhtumista, jäätävää tihkua tai lumisadetta. Tuote reagoi nopeasti jään- ja lumen kanssa, toimii n. -15°C saakka, kovemmilla pakkasilla jääpinta ei ole liukas. Korroosiovaikutus betoniin ja metalleihin on alhaisempi kuin perinteisillä suoloilla. Raetta voidaan sekoittaa hiekotussepeliin. Epäsäännöllinen raekoko pysyy pinnoilla paremmin ja tehoaminen paranee.

KÄYTTÖKOHTEET
Pihakiveykset, terassit, piha- ja parkkialueet, raput, jalkakäytävät, lastaussillat, ajoluiskat, ovien edustat, maatalousrakennukset.

Pakkauskoot: 5L

ECO Tuote ja Avainlippu-merkki
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Accept