fbpx

KIVI- JA LAATTAPINTOJEN PESU & SUOJAAMINEN

SUOJAUS

KIVISUOJA

Kivi- ja mosaiikkibetonipinnoille

Suojakäsittelyaine estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen kiven huokosiin sekä saumoihin. Helpottaa pintojen puhdistusta ja siirtää kunnostustarpeita. Kylläste ei tee kalvoa, eikä liukasta pintaa. Käsitelty pinta on hengittävä. Uusille pinnoille käsittely kannattaa tehdä heti asennuksen jälkeen saumauksen kuivuttua. Vanhoille pinnoille käsittely voidaan tehdä kunnostustyön yhteydessä. Tuotteella on M1-luokitus.

KÄYTTÖKOHTEET
Lattia- ja seinäpinnat, työtasot ja takkapinnat. Luonnonkivet, tiili, verhoilukivet myös saunatiloissa ja mosaiikkibetoni sekä näiden sementtipohjaiset saumat. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Pakkauskoot: 500ML, 1L, 5L ,10L

SAUMA- JA LAATTASUOJA

Suojaa laatoille ja saumoille

Suojakäsittely on helppo tapa tehdä saumojen sekä laattojen puhtaanapidosta vaivattomampaa. Aineella voi käsitellä lattia- ja seinäpintojen laatat, joissa mikrohuokoisuutta ja sementtipohjaiset saumat. Tuotteella on M1-luokitus.
Käsittely estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen saumoihin sekä helpottaa pesuja jatkossa.

KÄYTTÖKOHTEET
Kuivapuristelaatoille, joissa mikrohuokoisuutta ja sementtipohjaisille saumoille

Pakkauskoot: 400ML (aerosoli), 1L, 5L

LIUKKAUDENPOISTO

Pitoa ja turvallisuutta!

Ratkaisu märän tai saippuaisen laattapinnan liukkauteen
Aine suojaa liukastumisilta muodostamalla näkymättömän ja pitävän pinnan. Teho perustuu kemialliseen reaktioon laatan pinnassa. Käsittely ei muodosta kalvoa. Ei poista pakkasliukkautta ulkona. Työterveyslaitoksen testaama.
Helppo ja nopea asentaa. Saattaa himmentää pinnan kiitoa tai värisävyjä.

KÄYTTÖKOHTEET
Kaakeli-, klinkkeri- ja muut keraamiset tai kiviainespohjaiset laatat sekä epoksilattiat ja teräsemalipinnat. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

Pakkauskoot: 500ML, 5L

Avainlippu Soledo

ASENNUSVAHA

Saumaustyöaikainen suojavaha

Asennusvaha on keraamisten laattojen ja kiven vesipohjainen väliaikainen suojavaha, joka estää saumauslaastin tarttumista laatta- ja kivipintoihin saumaustyön aikana. Saumojen kuivuttua vahakalvo poistetaan pesemällä laatoitus kuumalla vedellä 90⁰, tarvittaessa lisätään emäksistä pesuainetta.

KÄYTTÖKOHTEET
Luonnonkivilaatoille, myös marmorille, keraamisille lasittamattomille ja himmeälasitteisille laatoille.

Pakkauskoot: 500ML, 5L

Avainlippu Soledo

PUHDISTUS

KIVEN TEHOPESU

Säännölliseen kivipintojen huoltopesuun!​

Tehokas emäksinen tiiviste kivipintojen puhdistukseen
Erikoispesuaine sopii kivipintojen ylläpito- ja peruspesuihin. Poistaa pinttyneet vaha- ja pinnoitekerrostumat. Tehopesua voidaan käyttää päivittäin. Sopii yhdistelmäkoneeseen.

KÄYTTÖKOHTEET
Kivi- ja laattapinnat, vettä kestäville pinnoille. Soledo Kivisuojalla tai Sauma- ja laattasuojalla käsiteltyjen pintojen puhdistamiseen.

Pakkauskoot: 10L

Avainlippu Soledo

KIVEN HOITOPESU

SOLEDO Kivi- ja saumasuojalla käsiteltyjen lattiapintojen hoitoon

Suojakäsittelyn kestoa voidaan lisätä käyttämällä hoitavia aineita sisältävää Kiven Hoitopesua. Käsittely hidastaa huokosien avautumista kivipinnoilla. Hoitopesu kannattaa tehdä keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa, ja kovalla kulutuksella olevissa kohteissa kerran viikossa.
Ylläpitää Soledo soujakäsittelyn tehoa.

KÄYTTÖKOHTEET
Silaanipohjaisilla Soledon suoja-aineilla käsitellyille kivi- ja laattapinnoille.

Pakkauskoot: 5L

Avainlippu Soledo

TEHOPUHDISTAJA

Monikäyttöinen tiiviste!

Yleispuhdistukseen sekä pinttyneiden vaha- ja likakerrostumien poistoon. Emäksinen monikäyttöinen pesuainetiiviste. Soveltuu myös noen, epäpuhtauksien, rasvan ja pesuainejäämistä muodostuneen harmaan kalvon poistoon laattapinnoilta.

KÄYTTÖKOHTEET
Vettä ja emäksisiä aineita kestävät pinnat. Kivi-, laatta- ja betoni- ja tiilipinnat.

Suosittelemme
Soledo suoja-aineilla käsiteltyjen kivi- ja laattapintojen säännölliseen pesuun. Pinttyneen lian sekä vahakerrostumien poistoon. Vaativaan yleispuhdistukseen.

Pakkauskoot: 1L

Avainlippu Soledo

SAUMOJEN SYVÄPUHDISTAJA, GREEN

Nopea, helppo ja tehokas saumojen ja laattojen pesuun.

Syväpuhdistaja irrottaa tehokkaasti ja nopeasti lian, saippuajäämät, ruosteen ja kalkkitahrat sekä homeen saumoista ja laatoista. Samalla se poistaa myös epämiellyttävät hajut. Heti käyttövalmis tuote on 100 % biohajoava ja turvallinen käyttää. Vaikka tuote on erittäin tehokas, se ei silti heikennä itse saumoja. Tuote ei sovellu kiiltäville kalkkipitoisille kiville kuten marmori, kalkkikivi ja mosaiikkibetoni eikä kiiltokromatuille pinnoille tai anodisoidulle (eloksoidulle) alumiinipinnalle. Vaatii hyvän huuhtelun.

KÄYTTÖKOHTEET
Laatoille, saumoille, lasille, kromille, metallille ja kivelle. Märkätilojen suihkuseinät, lasiovet ja peilit. kalkkipiskojen poistoon mm. lasiovista.

Pakkauskoot: 500ml, 5L

GREEN AVAINLIPPU

LAASTIJÄÄMIEN POISTAJA, GREEN

Poistaa saumalaastin ja laastihärmeen laattapinnoilta.

Ympäristöystävällinen, 100 % biohajoava erikoispuhdistusaine. Soveltuu loppusiivouksissa ns. käyttöönottopesuun. Poistaa tehokkaasti laattojen pinnasta saumalaastijäämät ja kalkkihärmeen, joka muodostunut saumaustyössä, kirkastaa laattapinnat. Tuote ei sovellu kiiltäville kalkkipitoisille kiville kuten marmori, kalkkikivi ja mosaiikkibetoni, hapan tuote himmentää laatan kiiltoa. Käyttöönottopesun jälkeen suositellaan laattapintojen ja saumojen käsittelyä Soledo Kivisuojalla tai Sauma- ja laattasuojalla.

KÄYTTÖKOHTEET
Happamia kemikaaleja kestävät pinnat. Graniitti, vuolukivi, liuskekivi, hiekkapuhalletut ja ei kiiltävät luonnonkivet sekä klinkkeri, kaakeli ja lasitetut laatat.

Pakkauskoot: 1L, 5L

GREEN AVAINLIPPU

LAASTIJÄÄMIEN POISTAJA, CLASSIC

Laattapintojen käyttöönottopesuun

Perinteinen, happopohjainen erikoispuhdistusaine sopii kaikille happamia kemikaaleja kestäville pinnoille. Aine poistaa tehokkaasti rakennusaikaisen lian, saumalaastijäämät ja tahrat sekä hankalan kalkkihärmeen, jota jäänyt saumaustyön yhteydessä laatan pinnalle. Huolellinen käyttöönottopesu varmistaa laatan puhdistumisen siivousta hankaloittavista saumausainejäämistä. Käyttöönottopesun jälkeen suositellaan laattapintojen ja saumojen käsittelyä Soledo Kivisuojalla tai Sauma- ja laattasuojalla.

KÄYTTÖKOHTEET
Happamia kemikaaleja kestävät pinnat. Graniitti, vuolukivi, liuskekivi, hiekkapuhalletut ja ei kiiltävät luonnonkivet sekä klinkkeri, kaakeli ja lasitetut laatat.

Pakkauskoot: 1L , 5L

Avainlippu Soledo
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Accept