fbpx

JULKISIVUJEN PESU JA SUOJAAMINEN

SUOJAUS

TIILIKATTOSUOJA

Katolle ja julkisivulle.

Kyllästeainekäsittely, joka estää kloridien tunkeutumista, epäpuhtauksien, lian ja kosteuden imeytymistä tiilen huokosiin. Vähentää sienirihmaston kasvua kattopinnalla. Helpottaa jatkossa tiilikaton puhdistusta, pidentää huoltoväliä, hidastaa tiilien rapautumista ja estää sammaloitumista. Suojakäsittely pidentää
katon elinkaarta. Käsittely on hengittävä, eikä muodosta pintaan kalvoa. Soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön.

KÄYTTÖKOHTEET
Tiilikatot, -muurit, -verhoilut, pihakivetykset, tiili- ja kivijulkisivut. Myös luonnonkivi- ja betonipinnoille.

Pakkauskoot: 5L, 10L ja 200L

Avainlippu Soledo

Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine

Estää kosteutta, rapautumista ja likaa.

Käsittely vähentää veden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä sekä sammaloitumista.  Suojaa pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa rapautumista. Helpottaa ja parantaa jatkossa huoltopesujen lopputulosta. Hengittävä käsittely, joka estää kosteuden imeytymisen muodostamatta pintaan kalvoa, vaan päästää vesihöyryn haihtumaan pois. Tuotteella on Väyläviraston SILKO-hyväksyntä 3.252, CE standardin EN 1504-2 vaatimuksenmukaisuus ja M1-luokitus.

KÄYTTÖKOHTEET
Julkisivuelementit, tunnelit, siltarakenteet, paikoitustalot, meluvallit, muurit, sokkelit ja betonilattiat.

Pakkauskoot: 5L, 10L, 20L ja 200L

PUHDISTUS

SEMENTTILIIMAN POISTAJA, green

Hyvä maalausalustakäsittely!

Käyttövalmis liuos, jolla poistetaan sementtiliima hyvän maalausalustan saavuttamiseksi. Korvaa vaaralliset happopesut, kuten suolahapon sekä hiekkapuhaltamisen ja hionnan, irrottaa myös ruosteen sekä lian. Myös graafisen betonin viimeistelyyn laimennettuna. Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen, ei vaadi alueen eristämistä. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja. Voidaan levittää tarvittaessa vaahdottavalla painekannulla, etenkin pystypinnoilla aine vaahtona vaikuttaa paremmin. Ei sisällä happoa eikä vahaa. Kustannustehokas.

KÄYTTÖKOHTEET
Betonipinnat; julkisivuelementit, väliseinät, parvekkeet, betonilattiat, sokkelit myös lasipinnat.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 20L, 200L, 1000L IBC-kontti

GREEN AVAINLIPPU

SAMMALPOIS

Sammaleen, punajäkälän, levän, ruosteen ja lian poistoon.

 Aine eliminoi ja tuhoaa sammaleen juuri-itiöt ja rihmaston, jotka pitkään poistamattomina tunkeutuvat vaurioittamaan pintoja syvemmältä. Puhdistetuille kivi-, tiili- ja betonipinnoille suositellaan Soledon suoja-aineita.

KÄYTTÖKOHTEET
Rakennusten ulkopinnat, sokkelit, muurit, aidat, portaat, pihakiveykset, terassit, valokatteet ja markiisit. Tiili, betoni, kivi, asfaltti, mineriitti, huopakate, bitumi, rappaus, puu- ja tekstiilipinnat kuten markiisit. Soveltuu myös lasi-, muovi- ja luonnonkivipinnoille sekä kalusteverhoiluille.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 10L, 20L ja 200L

Avainlippu Soledo

KIVEYSTEN HAPPOPESU, green

Laastin, kalkin ja kalkkihärmeen tehokas irrottaja

Erikoispesuaine irrottaa tehokkaasti kalkkihärmeen, suolot ja laastijäämät. Kiveysten happopesu ei nimestään huolimatta sisällä vaarallista happoa. 100 % biohajoava tuote ei myöskään vahingoita maalattuja tai lasipintoja, pesuympäristön kasvillisuutta eikä muuta käsiteltävän pinnan väriä. Erikoispuhdistusaine korvaa vaaralliset happopesut turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

KÄYTTÖKOHTEET
Tiili-, betoni- ja kiviseinät, tukimuurit sekä piha- ja katukivetykset.

Pakkauskoot: 1L, 5L

GREEN AVAINLIPPU
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Accept