osoite

  Tehdas/toimisto Noutovarasto
Tel. +358 10 470 2790 Mäkirinteentie 13 Mäkirinteentie 17
myynti@soledo.fi FI-36220 Kangasala FI-36220 Kangasala

Soledo

Urakoinnista ainevalmistajaksi

Soledo Oy on kivipintojen käsittelyn asiantuntijayritys, jonka vankka ammattitaito perustuu avainhenkilömme kymmenien vuosien mittaiseen vahvaan kokemukseen kiinteistöjen kivi-, julkisivu-, betoni- ja tekstiilipintojen kunnossapidosta. 1990-luvulla silloinen siivousliikkeemme törmäsi käytännön ongelmaan: kivilattioiden hoitaminen vahalla oli työlästä. Siksi lähdimme kehittämään pitkäkestoisempaa ratkaisua, ja syntyi ensimmäinen tuotteemme Kivisuoja.

Soledo perustettiin vuonna 2004, jolloin urakoimme uudis- ja saneerauskohteiden kivi- ja betonipintoja aluksi aliurakoitsijayritysten kautta ja myöhemmin omalla hiontayksiköllä.  Tänä aikana urakointiin kehittämiämme aineita kysyttiin yhä useammin myös kotikäyttöön. Ensimmäiset suoja-aineaerosolit lähtivät rautakauppoihin vuonna 2006. Siitä asti olemme panostaneet runsaasti tuotekehitykseemme ja tuotevalikoimamme on kasvanut  vuosittain.

Vuonna 2010 toimintamme keskipiste siirtyi urakoinnista aineiden valmistukseen ja maahantuontiin. Maahantuonnin myötä valikoimaamme löytyi uusi innovaatio, synteettinen happo, joka lanseerattiin Soledo Green -tuoteperheenä. Onnistuaksemme pysymään pintakäsittelyaineiden edelläkävijänä panostamme tuotekehitykseen ja etsimme jatkuvasti maailmalta uusia tehokkaita ratkaisuja. Uutena toimintana aloitamme koulutus- ja konsultointipalvelut vuonna 2011.

SOLEDO_TUOTTEET

Tietosuojaseloste

Custom CSS

Yritys+PALVELUT css