Maksu ja toimitus

Toimitus

Toimitamme tällä hetkellä vain Manner-Suomeen. 

Soledo-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Nouto ilmaiseksi varastoltamme Kangasalan Lentolasta. Arkisin klo. 8 – 15 

Osoite: Mäkirinteentie 13, 36220 Kangasala

Vahvistamme jokaisen tilauksen valmistumisen sähköpostilla, jonka jälkeen voit noutaa tilauksesi aukioloaikojemme puitteissa. Jos noudolla on kiire, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Noutaessasi tilausta, varaudu esittämään henkilöllisyystodistus.

Postipaketti, 

Hinta aina 7,20 € 

Hae paketti automaattista tai postista.

Toimitus ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun voit hakea paketin.

Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä. 

Toimitustavan valinta tapahtuu kassalla, ja järjestelmä antaa valittavaksi lähimmät noutopisteet, joiden välillä asiakas voi valita mistä haluaa paketin noudettavan.

Kotiinkuljetus Schenker

Painavampia tuotekokoja ja kuljetuksia tai VAK-luokiteltuja aineita ei toimiteta noutopisteisiin, vaan ne kulkevat ainoastaan Schenkerin kyydillä asiakkaan luokse perille asti. Kaikille lähetyksille on kuitenkin halutessa mahdollista valita tämä toimitusvaihtoehto. 

Kuljettaja soittaa ennen jakoa. Jos et ole paikalla, voit pyytää kuljettajaa jättämään tuotteet osoittamaasi paikkaan esim. verannalle mutta vastuu lähetyksestä siirtyy tällöin vastaanottajalle. Toimitusosoitteeseen tulee päästä kuorma-autolla, jotta lähetys voidaan toimittaa perille. Lähetykseen ei kuulu sisään- tai kerroskantoa. Vastaanottajan velvollisuus on tarkistaa saapuvan lähetyksen kunto yhdessä kuljettajan kanssa ennen rahtikirjan kuittaamista. Lähetyksen mahdollinen poikkeama (esim. kuljetusvaurio), tulee kirjata rahtikirjaan yhdessä kuljettajan kanssa. HUOM! Rahtihinta sisältää vain ensimmäisen käynnin jakeluosoitteessa. 

LISÄVELOITUS: Mikäli kuljetuksesta aiheutuu lisäkuluja Soledo Oy:stä riippumattomista syistä; jakelun keskeytys, lisäkäynnit sekä aikataulutetut jaot ym., peritään lisäkulut vastaanottajalta jälkikäteen laskulla, joka on perintäkelpoinen.

Toimitusaika

Otamme tilaukset tavallisesti käsittelyyn yhden arkipäivän sisällä tilauksen jättämisestä. Tuotteidemme toimitusaika Postitse asiakkaalle 1-3 arkipäivää ja Schenkerin kotiinkuljetuksena 1-2 arkipäivää. Noutovarastosta nouto normaalisti jo samana arkipäivänä. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoajanamme toimii Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat Alisa yrityslasku, OP-Lasku, Walley ja Jousto. Alisa Yrityslasku on joustava maksutapa kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 
Paytrailin maksutavat

Vaihtoehtoinen maksutapa yrityksille: Ennakkolasku yrityksille sähköpostilla

Voit halutessasi valita maksuksi myös ennakkolaskun, joka toimitetaan sinulle sähköpostilla. Suorituksen saatuamme toimitamme tuotteet sinulle valintasi mukaisella toimitustavalla tai voit noutaa tavarat Soledon Kangasalan varastolta. Valitse verkkokaupan kassalla laskutusvaihtoehto: “Ennakkolasku yrityksille sähköpostilla”, huomaa, että laskutukseen tarvitsemme yrityksesi y-tunnuksen. Täytä siis verkkokaupan kassalla myös kenttä “Yrityksen nimi ja y-tunnus”.  Lähetämme laskun aukioloaikojemme puitteissa: arkisin klo. 8-15 välisenä aikana.