Vastuullisuus

Kannamme huolta huomisesta

Soledo Oy on ylpeä siitä, että vastuullisuus on sydämessämme ja ohjaa kaikkea liiketoimintaamme.

Olemme valmistaneet puhdistus- ja suoja-aineita Pirkanmaalla jo vuodesta 2004. Tuotantotilamme sijaitsevat Lentolassa, Kangasalla, jossa valmistamme, pakkaamme ja varastoimme tuotteemme.

 

Tuemme kotimaista ja kestävää toimintaa

Vastuullisuutemme näkyy päivittäisissä valinnoissamme. Hankimme ensisijaisesti raaka-aineemme suomalaisilta pienyrityksiltä, tukien samalla kestävän kehityksen periaatteita. Toimimme säästäen luonnonvaroja ja pyrimme jatkuvasti vähentämään materiaalihukkaa sekä jätteiden määrää.

 

Ympäristöystävälliset tuotteet

Panostamme ympäristöystävällisyyteen tarjoamalla mikromuovittomia ja pääosin biohajoavia tuotteita. Jokainen Soledo-tuote kantaa ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkiä, ja osa valikoimastamme on saanut M1-luokituksen vähäpäästöisyytensä ansiosta.

 

Laatu, ekologisuus ja turvallisuus tuotekehityksen ohjenuorina

Tuotekehitystämme ohjaavat laatu, ekologisuus ja turvallisuus. Tavoitteenamme on kehittää korkealaatuisia pintakäsittelyaineita, joiden avulla rakennusten pintojen elinkaarta saadaan pidennettyä.

 

Turvalliset tuotantotilat ja huolellinen raaka-aineiden valinta

Tuotantotilamme ovat suunniteltu erityisesti kemikaalien käsittelyyn ja varastointiin. Turvallisuus on etusijalla ja tehtaan varastoalue on allastettu ja viemäröinti on suunniteltu niin ettei viemäriverkostoon pääse haitallisia kemikaaleja. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia, huolella valittuja raaka-aineita, suosiessamme aina kotimaisia vaihtoehtoja, kun se on mahdollista.

 

Kestävä logistiikka

Soledon sitoutuminen ekologiseen toimintaan ulottuu myös kuljetusketjuihimme. Käytämme ympäristöä säästäviä kuljetusyhtiöitä ja -muotoja varmistaaksemme, että tuotteemme saapuvat perille mahdollisimman pienellä ympäristövaikutuksella. Valitsemme kuljetuskumppaneiksi yrityksiä, jotka jakavat arvomme ja toimivat aktiivisesti hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Pääasiallisina kuljetuskumppaneinamme toimivat arvostetut toimijat, kuten Schenker ja Posti.

 

Jätteiden vähentäminen ja kierrätys

Sitoudumme aktiivisesti vähentämään jätteiden määrää. Pakkaamme verkkokaupan lähetykset pääosin kierrätettyihin laatikoihin ja pakkausmateriaaleihin. Valikoimastamme löytyy myös muovia säästäviä täyttöpulloja ja -pakkauksia, ja kaikki muovipakkauksemme ovat kierrätettävissä.

Olemme Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n jäsen ja hoidamme sitä kautta pakkauksiin kohdistuvat velvoitteemme. RINKI Oy:lle ilmoitetaan joka vuosi markkinoille toimitettujen pakkausmateriaalien määrät ja maksetaan hyötykäytön järjestämisestä.

 

RINKI tuottajavastuu

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue lisää

Me yrityksenä
Me yrityksenä
Tarinamme
ota yhteyttä
Ota yhteyttä
ideat ja ohjeet
Ideat ja ohjeet