PALVELUT

ARKKITEHTIPALVELUT

Valveutunut suunnittelija huomioi suunnitteluissa myös valitsemiensa pintamateriaalien hoidon ja huollot. Ympäristöasiat, kestävä kehitys ja pintojen helppohoitoisuus on hyvä miettiä jo suunnitteluvaiheessa, kun valitaan pintamateriaaleja uudis- tai kunnostuskohteisiin. 

Yhteistyömme arkkitehtien kanssa on auttaa suunnittelijaa valitsemaan pintojen hoitoon ja huoltoon oikeat pintakäsittelyratkaisut koko niiden elinkaaren ajaksi, ensikäsittelyistä huoltotöihin. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että pinnat pysyvät kunnossa pitkään ja ovat puhdistettavissa helposti ja kustannustehokkaasti. Tuotantovaiheessa mm. elementtitehtaille meillä on tarjota maalausalustakäsittelyyn GREEN Sementtiliiman poistaja korvaamaan hiontaa, hiekkapuhaltamista tai vaarallista suolahappopesuja sekä pintakäsittelyihin jo tehtaalla levitettävät Graffitisuoja ja Impregnointiaine.

Annamme tietoamme ja kokemuksemme alalta suunnittelijoiden käyttöön sekä tarvittaessa teemme mallikäsittelyjä. Tuotekortit ovat helposti liitettävissä huoneselityksiin ja suunnitelmiin. Tarjoamme arkkitehdeille myös ns. tietoiskuaamuja.

KOULUTUKSET JA KONSULTOINTI

Paras lopputulos syntyy kokonaisuuksista, käyttökohteeseen parhaiten soveltuvat pintamateriaalit, niiden oikeat pintakäsittelyratkaisut ja sopivimmat huolto- ja kunnostusmenetelmät. Tarjoamme kivi-, betoni- ja laattapintojen pintakäsittelyihin liittyvää koulutusta alan oppilaitoksille ja jälleenmyyjille sekä konsultointia rakennus- ja siivousliikkeille, arkkitehdeille ja rakennuttajille sekä alan urakoitsijoille.

Kun kaipaat asiantuntija-apua pintakäsittely- ja puhdistusaineiden valinnassa, annamme sitä mielellämme. Olemme kivi- ja betonipintojen hoidon, puhdistuksen ja pintakäsittelyjen asiantuntijayritys.

Ota meihin yhteyttä, saavutetaan yhdessä paras lopputulos.