Julkisivusuoja

Toimitus 1-4 päivää

148,56 475,23 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo Julkisivusuoja estää epäpuhtauksien, lian ja kosteuden imeytymisen julkisivumateriaaliin. Käsitelty pinta on hengittävä, eikä muodosta pintaan kalvoa. Parantaa ulkopintojen pesujen lopputulosta ja hidastaa kiven rapautumista, estää sammaloitumista.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

Soledo Julkisivusuojalle on myönnetty M1-luokitus,joka kertoo, että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Julkisivusuoja on kyllästeaine, joka lisää pinnan elinkaari-ikää. Käsittely estää epäpuhtauksien, lian ja kosteuden imeytymisen julkisivumateriaaliin. Käsitelty pinta on hengittävä, eikä muodosta pintaan kalvoa. Parantaa ulkopintojen pesujen lopputulosta ja hidastaa kiven rapautumista, estää sammaloitumista. Julkisivusuoja toimii hyvänä perussuojana Soledo graffitisuojan alla. Tuotteella on M1-hyväksyntä. Soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Julkisivut, muurit, seinä- ja lattiapinnat. Luonnonkivi-sekä betoni- ja tiilipinnat.

RIITTOISUUS

Riittoisuus pinnan huokoisuudesta riippuen, esim.
• graniittipinta 30–40 m² / L
• tiilipinta 6–15 m² / L
• betonipinta 8–12 m² / L

VARASTOINTI

Varastointilämpötila 5 ºC – 25 ºC
Säilyy alkuperäispakkauksessa vähintään yhden vuoden.

Käyttöohjeet

Sumutetaan laimentamattomana matalapainekannulla kuivalle, puhtaalle pinnalle siten, että pinta käsittelyn aikana hetkellisesti näyttää märältä. Märän pinnan telaaminen heti sumutuksen jälkeen takaa tasaisen lopputuloksen. Yksi käsittelykerta on riittävä. Peitä mm. lasi- ja peltipinnat työn ajaksi, pyyhi mahdolliset roiskeet välittömästi. Minimikäsittelylämpötila +5 °C. Uusintakäsittely puhdistuksen yhteydessä 5–8 vuoden kuluttua. Vanhojen pintojen puhdistukseen Soledo SammalPOIS tai Soledo Kiven tehopesu.

Pakkauskoot

5L, 10L, 20L ja 200L

Sertifikaatit

Avainlippu ja M1

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5010 Soledo Julkisivusuoja

Jaa sosiaalisessa mediassa