Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine

Impregnointiaine estää kosteutta, rapautumista ja likaa.

Käsittely vähentää veden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä sekä sammaloitumista.

Suojaa pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa rapautumista.

Helpottaa ja parantaa jatkossa huoltopesujen lopputulosta.

Alkalinkestävä silaani-siloksaani -pohjainen liuotteellinen kyllästeaine.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine vähentää veden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä sekä sammaloitumista.  Suojaa pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa rapautumista. Helpottaa ja parantaa jatkossa huoltopesujen lopputulosta. Hengittävä käsittely, joka estää kosteuden imeytymisen muodostamatta pintaan kalvoa, vaan päästää vesihöyryn haihtumaan pois. Tuotteella on Väyläviraston SILKO-hyväksyntä 3.252, CE standardin EN 1504-2 vaatimuksenmukaisuus ja M1-luokitus. Alkalinkestävä silaani / siloksaani -pohjainen liuotteellinen kyllästeaine.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Betoni- ja tiilirakenteiden suojaus. Julkisivuelementit, tunnelit, siltarakenteet, paikoitustalot, meluvallit, muurit, sokkelit ja betonilattiat.

RIITTOISUUS

Käyttövalmis tuote. Riittoisuus pinnan laadun, iän ja huokoisuuden mukaan.

  • betonipinta 10–20 m²/L, menekki n. 40–80 g/m²
  • tiilipinta 6–12 m²/L, menekki n. 70–140 g/m²

 

VARASTOINTI

5 ºC – 25 ºC. Varastoi paikassa, jossa hyvä ilmanvaihto. Erityinen loppukäyttö: Vältettävä lämpö- ja säteilylähteitä, staattista sähköä ja kosketusta elintarvikkeiden kanssa. Säilyy vähintään 1 vuoden.

Käyttöohjeet

Käsittelyn ajaksi peitä muut pinnat kuten lasi-, muovi- ja peltipinnat ym. Pyyhi aine heti pois muilta pinnoilta, kuivunut aine on vaikea poistaa. Sumutetaan laimentamattomana matalapainekannulla, korkeapaineruiskulla tai telaamalla. Käsittely kuivalle, puhtaalle pinnalle siten, että pinta käsittelyn aikana hetkellisesti näyttää märältä. Märän pinnan telaaminen sumutuksen jälkeen takaa tasaisen lopputuloksen. Yksi käsittelykerta on yleensä riittävä. Paras tulos väh. 28 vrk:tta vanhalle betonille. Tiivis sementtiliimakerros ja pinnan kosteus heikentävät impregnointiaineen tunkeumaa. Tarvittaessa sementtiliiman poisto ja maalausalustakäsittely Soledo Green Sementtiliiman poistajalla. Ennen vanhan pinnan käsittelyä huolellinen pesu tai tarvittaessa kunnostus. Uusintakäsittely julkisivuille puhdistuksen yhteydessä 10–17 vuoden kuluttua. Tee koealue menekin ja soveltuvuuden varmistamiseksi. Minimikäsittelylämpötila + 5°C. Työvälineet pestään välittömästi työn jälkeen liuottimella kuten lakkabensiini tai mineraalitärpätti.

Pakkauskoot

5L, 10L, 20L ja 200L

Sertifikaatit

soledo ce silko

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5100 Soledo Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine

Saatat myös pitää…