Graffitisuoja

Toimitus 1-4 päivää

26,17 360,13 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo Graffitisuoja on ekologinen, myrkytön ja huomaamaton tapa suojata töhryille alttiit pinnat laajoillakin alueilla. Antaa suojan myös ilmansaasteita ja muita epäpuhtauksia vastaan.

Voidaan käyttää ulkona ja sisätiloissa.

Graffitisuoja on testattu ja täyttää SILKO-ohjelman uhrautuvalle töherryksenestoaineelle asetetut vaatimukset; vedenläpäisevyys, vesihöyrynläpäisevyys, puhdistettavuus, pakkassuolakestävyys ja poistettavuus.

Käsittely on ns. uhrautuva suoja; vesipohjainen polymeeri ja vahadispersio. Suojakalvo säästää alla olevaa pintamateriaalia puhdistuksen aikana.

Suoja-ainekalvo on hengittävä ja poistettavissa kuumalla vedellä.

Käyttökohteita ovat töhryille alttiit pinnat esimerkiksi julkisivut, seinät, muurit, sillat, sähkökaapit, kontit, kuljetuskalusto; junat, bussit, rekat

Katso:

Käyttöturvatiedote (PDF)

Tuotekortti (PDF)

Ohjevideo (Youtube)

Lue blogi:

Graffitisuojaus – Tutustu graffitisuojauksen etuihin ja helpota puhdistusta

Kuvaus

Soledo Graffitisuoja on vesipohjainen polymeeri ja vahadispersio. Suoja-aine, joka helpottaa tägien, graffitien ja lian poistoa.

Kotimainen tuote, joka täyttää SILKO-ohjelman uhrautuvalle töherryksenestoaineelle asetetut vaatimukset; vedenläpäisevyys, vesihöyrynläpäisevyys, puhdistettavuus, pakkassuolakestävyys ja poistettavuus.

Käsittely on ns. uhrautuva suoja, kalvo uusitaan puhdistetulle alueelle töhryn poiston jälkeen. Suojakalvo säästää alla olevaa pintamateriaalia puhdistuksen aikana. Suoja-ainekalvo on hengittävä ja poistettavissa. Graffitisuojakäsittelyn alle suositellaan betoni- ja tiilijulkisivupinnoille Soledo Betoni- ja tiilipintojen impregnointiainetta ja kivipinnoille Soledo Kivisuoja-ainetta.

Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Graffitisuoja soveltuu vettä kestäville pinnoille kuten betonille, tiilelle, klinkkerille, rappauksille, luonnonkiville sekä puu-, muovi- ja metallipinnoille, myös graafiselle betonipinnalle.
Julkisivut, seinät, muurit, sillat, sähkökaapit sekä muut tägeille ja graffiteille alttiit pinnat kuten kontit ja kuljetuskalusto; junat, bussit, rekat. Sisä- ja ulkokäyttöön.

RIITTOISUUS

10–30 m² / L käsittelykerros pinnan huokoisuuden mukaan, käsittelykertoja 1-2.

VARASTOINTI

Suojaa jäätymiseltä. Säilytä alkuperäispakkauksessa tiiviisti suljettuna. Varastoi 5 – 25 °C lämpötilassa. Säilyy vähintään yhden vuoden.

Käyttöohjeet

Käyttövalmis liuos. Suoja-aine levitetään puhtaalle, kuivalle ja pölyttömälle pinnalle ruiskulla, telalla, siveltimellä tai liinalla. Pinnat käsitellään reilulla kerroksella, huokoisille pinnoille kuten rappauksille käsittely toistetaan ohuesti, viimeistele tarvittaessa telaamalla. Testaa aineen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan ennen varsinaista käsittelyä. Suoja-ainekalvo on poistettavissa kuumalla vedellä tai kuumapainepesurilla (90 °C). Suoja-aine voi muodostaa mattapinnan kiiltävälle pintamateriaalille. Tarvittaessa muut pinnat suojataan käsittelyn ajaksi. Käsittely kuivalla kelillä, lämpötila vähintään + 5 °C. Työvälineet pestään käytön jälkeen vedellä
Sekoitettava ennen käyttöä.

Pakkauskoot

1L, 5L, 20L ja 200L

Sertifikaatit

Soledo SILKO Avainlippu tuote

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5001 Soledo Graffitisuoja

Jaa sosiaalisessa mediassa