Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine

Toimitus 1-4 päivää

221,21 765,58 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine vähentää veden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä sekä hidastaa sammaloitumista.

Suojaa pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa rapautumista.

Helpottaa ja parantaa jatkossa huoltopesujen lopputulosta.

Alkalinkestävä silaani-siloksaani -pohjainen liuotteellinen kyllästeaine.

Voidaan käyttää ulko- ja sisätiloissa.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine vähentää veden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä sekä sammaloitumista.  Suojaa pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa rapautumista. Helpottaa ja parantaa jatkossa huoltopesujen lopputulosta. Hengittävä käsittely, joka vähentää kosteuden imeytymistä muodostamatta pintaan kalvoa, vaan päästää vesihöyryn haihtumaan pois. Aineen tunkeuma kuivaan betonipintaan n. 6 mm syvälle. Käsittely toimii myös hyvänä perussuojana Soledo Graffitisuojan alla. Betonilattiapinnoille Soledo HARD Betonikyllästeen jälkeen tehtynä impregnointikäsittely muodostaa helpommin puhdistuvan pinnan. Voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa.

Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine ei muodosta näkyvää kalvoa eikä muuta pinnan kiiltävyysastetta. Saattaa syventää kiven luonnollisia värisävyjä.

Tuotteella on Väyläviraston SILKO-hyväksyntä 3.252, CE standardin EN 1504-2 vaatimuksenmukaisuus ja M1-luokitus. Alkalinkestävä silaani / siloksaani -pohjainen liuotteellinen kyllästeaine.

Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Tuotteella on M1-luokitus (kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä). Lue lisää M1-luokituksesta

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Betoni- ja tiilirakenteiden suojaus. Julkisivuelementit, tunnelit, siltarakenteet, paikoitustalot, meluvallit, muurit, sokkelit ja betonilattiat.

RIITTOISUUS

Käyttövalmis tuote. Riittoisuus pinnan laadun, iän ja huokoisuuden mukaan.

  • betonipinta 10–20 m²/L, menekki n. 40–80 g/m²
  • tiilipinta 6–12 m²/L, menekki n. 70–140 g/m²

 

CE STANDARDI EN 1504-2 JA SILKO HYVÄKSYNTÄ 3.252

Tunkeutumissyvyys: > 5 mm
Vedenläpäisevyys: < 10 %
Alkalinkestävyys: < 10 %
Vesihöyrynläpäisevyys: luokka II: > 10 %
Vaaralliset aineet: NPD

VARASTOINTI

5 ºC – 25 ºC. Varastoi paikassa, jossa hyvä ilmanvaihto. Erityinen loppukäyttö: Vältettävä lämpö- ja säteilylähteitä, staattista sähköä ja kosketusta elintarvikkeiden kanssa. Säilyy vähintään 1 vuoden.

Käyttöohjeet

Käsittelyn ajaksi peitä muut pinnat kuten lasi-, muovi- ja peltipinnat ym. Pyyhi aine heti pois muilta pinnoilta, kuivunut aine on vaikea poistaa. Sumutetaan laimentamattomana matalapainekannulla, korkeapaineruiskulla tai telaamalla. Käsittely kuivalle, puhtaalle pinnalle siten, että pinta käsittelyn aikana hetkellisesti näyttää märältä. Märän pinnan telaaminen sumutuksen jälkeen takaa tasaisen lopputuloksen. Yksi käsittelykerta on yleensä riittävä. Paras tulos väh. 28 vrk:tta vanhalle betonille. Tiivis sementtiliimakerros ja pinnan kosteus heikentävät impregnointiaineen tunkeumaa. Tarvittaessa sementtiliiman poisto ja maalausalustakäsittely Soledo Green Sementtiliiman poistajalla. Ennen vanhan pinnan käsittelyä huolellinen pesu tai tarvittaessa kunnostus. Uusintakäsittely julkisivuille puhdistuksen yhteydessä 10–17 vuoden kuluttua. Tee koealue menekin ja soveltuvuuden varmistamiseksi. Minimikäsittelylämpötila + 5°C. Työvälineet pestään välittömästi työn jälkeen liuottimella kuten lakkabensiini tai mineraalitärpätti.

Pakkauskoot

5L, 10L, 20L ja 200L

Sertifikaatit

Avainlippu ja M1

SILKO ja CE

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5100 Soledo Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine

Jaa sosiaalisessa mediassa