Laastijäämien poistaja, CLASSIC

Toimitus 1-4 päivää

11,46 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo Laastijäämien poistaja Classic – Laattapintojen käyttöönottopesuun

Erikoispuhdistusaine rakennusaikaisen lian, saumalaastijäämien ja -tahrojen poistoon happoja kestäviltä laattapinnoilta.

Kotimainen tuote, joka on biologisesti hajoava.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo Laastijäämien poistaja Classic on tarkoitettu laattapintojen käyttöönottopesuun ja kalkkihärmeen sekä kalkkijäämien poistoon.

Perinteinen happopohjainen erikoispuhdistusaine rakennusaikaisen lian, saumalaastijäämien ja -tahrojen poistoon happoja kestäviltä laattapinnoilta. Käyttöönottopesun jälkeen saumat ja laattapinnat suojakäsitellään Soledo Sauma- ja laattasuojalla tai Soledo Kivisuojalla helpottamaan puhtaanapitoa.
Sisältää hajustetta. Biologisesti hajoava tuote.
pH noin 2,5

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Kuivapuriste, terrakotta, poltettu graniitti, hiekkapuhalletut luonnonkivet, lasittamaton ja lasitettu klinkkeri, kaakeli. Tuote ei sovellu kiillotetulle luonnonkivelle kuten marmorille tai mosaiikkibetonille, eikä muille pinnoille, jotka eivät kestä happoja kuten teräs, kromi, emali jne. Tuotteen soveltuvuus tulee varmistaa etukäteen testaamalla.

RIITTOISUUS

20–30 m²/ L
laimennus 1:10

VARASTOINTI

Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa. Säilyy vähintään yhden vuoden.

Käyttöohjeet

1 osa puhdistusainetta ja 5–10 osaa vettä lian laadusta ja määrästä riippuen. Kastele alusta huolellisesti vedellä ja levitä laimennettu pesuaine vaikuttamaan 10–20 minuutiksi. Pese karkealla harjalla tai lattianhoitokoneella, ruskea laikka. Poista likavesi liinalla, mopilla tai vesi-imurilla. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Puhdistus suositellaan tehtäväksi pieni alue kerrallaan. Toista käsittely tarpeen vaatiessa väkevämmällä liuoksella.

HUOM! Ennen käyttöä varmista, että saumat ovat kuivuneet kunnolla, valmistajan ohjeen mukaisesti. Huolehdi, että muu ympäristö on roiskesuojattu ennen pesuainekäsittelyä.

Pakkauskoot

1 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4004 Soledo Laastijäämien poistaja

Jaa sosiaalisessa mediassa