Sementtiliiman poistaja, GREEN

Toimitus 1-4 päivää

21,68 279,55 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo Green Sementtiliiman poistaja on kustannustehokas maalausalustakäsittelyaine.

Kemiallinen sementtiliiman poisto ja betonipinnan viimeistely kuten värjäymien, valumajälkien, lian ja ruosteen poisto. Tuotannon yhteydessä tai rakennustyömaalla. Korvaa vaaralliset happopesut, hionnan ja hiekkapuhaltamisen. Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen, ei vaadi alueen eristämistä. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja.

100 % biologisesti hajoava. Tuote on vesiliukoinen. Vesistölle ja maaperälle vaaraton.

Ei sisällä happoa eikä vahaa.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Esite: Mesto vaahdottava painekannu

Kuvaus

GREEN Sementtiliiman poistaja on nopea ja tehokas maalausalustakäsittelyaine.

Sementtiliiman poistaja on tarkoitettu betonipintojen käsittelyyn hyvän tartuntapohjan saavuttamiseksi maaleille, pinnoitteille, tasoitteille ja muille pintakäsittelyille kuten laatoitettavan pinnan karhennukseen. Käytetään betonipinnan viimeistelyssä sementtiliiman, värjäytymien ja valumajälkien poistoon. Soveltuu myös ruosteen, pölyn ja lian irrottamiseen. Korvaa perinteiset happopesut, hionnan ja hiekkapuhaltamisen. Nopea ja helppo levittää. Tasainen lopputulos vähentää paikkaustarvetta. Käsittely ei jätä ainejäämiä eikä vaadi neutralointia, vesihuuhtelu riittää. Voidaan käyttää sisätiloissa sillä tuote ei höyrysty. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja. 100 % biologisesti hajoava. Tuote on vesiliukoinen. Vesistölle ja maaperälle vaaraton.

pH 0,2

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Betonijulkisivuelementit myös graafinen betoni. Väliseinät, parvekkeet, pilarit, sillat ja muurit, käsittelemättömät betonilattiat sekä valumien ja roiskeiden poisto tiili-, lasi-, maali- ja asfalttipinnoilta. Betonipinnan on oltava noin vrk:n vanha tai vanhempi. Varmista aineen soveltuvuus käytettävälle pinnalle.

RIITTOISUUS

Laimentamattomana 10–15 m²/ L

VARASTOINTI

Säilytetään tiiviisti suljettuna alkuperäispakkauksessa.
Säilyy vähintään 1 vuoden.
Varastointilämpötila 5 ºC – 25 ºC

Käyttöohjeet

Sumuta liuosta vaahdottavalla, muovisäiliöisellä painekannulla tai telaamalla peittävä tasainen kerros kuivalle pinnalle alhaalta ylöspäin. Aine voidaan levittää myös siveltimellä. Anna vaikuttaa 10–30 min. betonin lujuudesta ja halutusta käsittelyn syvyydestä riippuen. Tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi lisää vaikutusaikana ohuesti ainetta kuivahtaneisiin kohtiin tai koko alueelle, mikäli pinta on hyvin sileä ja liukas. Huuhtele irronnut aines painepesurilla riittävällä paineella; huolellisella ristikkäispesulla vältetään pesuraidat. Huuhtelu lopettaa aineen vaikutuksen. Pesuvesi voidaan johtaa viemäriin. Betonilattioiden sementtiliimanpoistossa huuhtelu esim. yhdistelmäkoneella, jossa harjat. Sementtipohjaisten valumien poistossa esim. graafiselta betonilta käytä vedellä laimennettua liuosta, kastele käsiteltävä sekä ympäröivä alue vedellä ennen aineen levitystä.

Vähäisten jäämien ja mm. lasin puhdistukseen käytä laimennettua liuosta. Aine on huuhdeltava huolellisesti teräspinnoilta.

Vältettävä aineen joutumista eloksoidulle alumiinipinnalle. Tummentaa galvanoituja pintoja. Tarvittaessa suojaa arat pinnat käsittelyn ajaksi.

Tyhjennä ja huuhtele painekannu aina käytön jälkeen. Suojalasien, -hanskojen ja hengityssuojainten käyttö on suositeltavaa.

Käsittelylämpötila

Toimii parhaiten lämpimässä. Min. +5 °C, suositus +20 °C.

Pakkauskoot

1 L, 5 L, 20 L, 200 L ja 1000 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5025 Soledo GREEN Sementtiliiman poistaja

Jaa sosiaalisessa mediassa