Betonikylläste HARD, litiumsilikaatti

Toimitus 1-4 päivää

108,20 377,58 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Betonipinnat pölyttömiksi

Betonikylläste HARD, Litiumsilikaatti on käyttövalmis betonipintojen kovetin ja pölynsidonta-aine. Käsittely lujittaa betonia ja tekee pölyämättömän, kemikaaleja paremmin kestävän pinnan. Ulko- ja sisäkäyttöön.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tekemään Betonikylläste HARD-käsittelyn jälkeen Betoni- ja tiilipintojen impregnointikäsittelyn, joka parantaa pinnan siivottavuutta ja estää epäpuhtauksien imeytymistä.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Betonipölyn sidonta-aine. Litiumsilikaatti, joka on käyttövalmis betonilattioiden, -seinien ja -kattojen pölynsidonta-aine. Tiivistää ja kovettaa betonia tehden pölyämättömän ja kemikaaleja paremmin kestävän pinnan. Käsittely ei tee kalvoa, aine imeytyy betoniin 2–6 mm. Nostaa betonilattian kovuutta yli 30 %. Vähentää kloridien ja veden imeytymistä betoniin. Vähentää betonin syöpymistä jäätymisen/tiesuolan vaikutuksesta. Ulko- ja sisäkäyttöön.

Vesipohjainen, ympäristöystävällinen.

Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Tuotteella on M1-luokitus (kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä). Lue lisää M1-luokituksesta

Suositus: Betonikyllästeen jälkeen Betoni- ja tiilipintojen impregnointikäsittely, joka parantaa pinnan siivottavuutta ja estää epäpuhtauksien imeytymistä.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Uudet ja vanhat betonilattiat ja betonisokkelit. Katto- ja seinäpinnat. Muut kyllästämistä vaativat betonipinnat mm. työtasot, joille lisäksi tehdään käyttötarkoitukseen soveltuva suojakäsittely.

RIITTOISUUS

5–10 m² / L

VARASTOINTI

Suojattava jäätymiseltä.

Käyttöohjeet

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Käsittelylämpötila vähintään +5 ˚C. Käsittelyaine voidaan levittää uudelle betonilattialle heti hiertojen jälkeen. Paras lopputulos saadaan, kun uuden betonilattian annetaan kovettua vähintään 2–4 viikkoa. Sementtiliima ja mahdolliset jälkihoitoaineet poistetaan hiomalla pinta tasaiseksi ~100 karkeuksisella hiekkapaperilla tai timanttilaikalla ennen kyllästämistä HARD Betonikylllästeellä. Vanhat betonilattiat kunnostetaan ja puhdistetaan huolellisesti ennen käsittelyä. Aine sumutetaan matalapainekannulla puhtaalle pinnalle kertakäsittelynä. Betonipintaa pidetään käsittelyaineella märkänä 15–20 min. Huokoisiin kohtiin ainetta lisätään, kaatojen kohdalla pinta pidetään märkänä harjaamalla. Lopuksi ylimääräinen imeytymätön aine poistetaan lastalla tai vesi-imurilla. Pinta on käyttövalmis heti kuivuttuaan, täydellinen suojateho muodostuu 14–21 vrk:ssa.
Vedenhylkivyyden ja pinnan siivottavuuden lisäämiseksi betonikyllästekäsittelyn kuivuttua vähintään 1 vrk:n voidaan tehdä jälkikäsittely lattioille Soledo Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaineella ja betonitasoille Soledo Kivisuojalla.

Pakkauskoot

5 L, 20 L ja 200 L

Sertifikaatit

Avainlippu ja M1

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5019 Soledo Betonikylläste HARD, Litiumsilikaatti

Jaa sosiaalisessa mediassa