GraffiPOIS Teollisuusmaalatut sileät pinnat

Toimitus 1-4 päivää

26,24 208,71 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

GraffiPOIS Teollisuusmaalatut sileät pinnat on geelimäinen aine graffitien ja töhryjen poistoon. Aine on monipuolinen ja todella tehokas. Se sopii niin sileille pinnoille, esim. metallipinnoille kuin huokoisillekin pintamateriaaleille, esim. tiilipinnoille ja betonipinnoille.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Biologisesti hajoava, kotimainen tuote.

Puhdistetun pinnan suojaamiseen soveltuu Soledo Graffitisuoja.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Video 

Kuvaus

Biohajoava Soledo GraffiPOIS Teollisuusmaalatut sileät pinnat -töhrynpoistoaine on koostumukseltaan geelimäinen.

Ainetta voidaan käyttää monipuolisesti erilaisille pinnoille ja se on todella tehokas!

Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa ja ulkotiloissa.

Vaikeasti poistettavissa kohteissa voidaan Soledo GraffiPOIS Varjonpoistaja sitoa pintaan tällä geelimäisellä graffitinpoistoaineella tehostamaan ja pidentämään vaikutusta.

GraffiPOIS-tuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja tehokkaita graffitien ja töherrysten poistoaineita. GraffiPOIS-tuoteperheestä löytyy soveltuva puhdistusaine tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metallipinnoille sekä useimmille rapatuille, maalatuille ja aroille pinnoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja helposti biohajoavia. Puhdistetun pinnan suojaamiseen soveltuu Soledo Graffitisuoja, joka on ns. uhrautuva suoja-aine, jolla SILKO.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

GraffiPOIS Teollisuusmaalatut sileät pinnat soveltuu niin sileille pinnoille, esim. metallipinnoille kuin huokoisillekin pintamateriaaleille, esim. tiilipinnoille ja betonipinnoille.

RIITTOISUUS

Laimentamattomana n. 2-5 m² / L

VARASTOINTI

Suojattava jäätymiseltä. Säilyy noin kaksi vuotta alkuperäispakkauksessa.

Käyttöohjeet

Testaa aineen soveltuvuus ensin pienelle alueelle. Levitä poistoainetta töherryksille paksu kerros laimentamattomana siveltimellä, harjalla tai telalla. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Harjaa töherrystä, kunnes se on liuennut. Huuhdo painepesurilla 70 – 90 °C, säädä paine pinnan mukaan. Joihinkin töherrysväreihin, vanhaan töherrykseen tai pinnan ollessa kylmä tarvitaan pidempi vaikutusaika. Huokoisilla pinnoilla vaikutusaika 0,5 – 4 tuntia.

HUOMIO! Metallipinnat pyyhitään aineesta huuhtomalla lämpimällä vedellä käyttäen sientä tai kangasta. Metallipinnoilla vaikutus voi heikentyä, jos käytetään liian korkeaa painetta painepesurissa.

Pakkauskoot

500 ML ja 5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

3035 Soledo GraffiPOIS Teollisuusmaalatut sileät pinnat

Jaa sosiaalisessa mediassa