GraffiPOIS Varjonpoistaja

Toimitus 1-4 päivää

209,88 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo GraffiPOIS Varjonpoistaja on biohajoava ja nopeavaikutteinen töhrynpoistoaine, jota voidaan käyttää monipuolisesti erilaisilla pinnoilla vaikeiden töhryjen ja “varjojen” poistossa.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Biologisesti hajoava, kotimainen tuote.

Suosittelemme käytettäväksi Soledo Graffitisuojaa puhdistuksen jälkeen, joka helpottaa töhryjen poistoa jatkossa ja lisäksi säästää pintamateriaalia.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Biohajoava Soledo GraffiPOIS Varjonpoistaja on töhrynpoistoaine, joka soveltuu useimmille eri pinnoille. Se on tarkoitettu vaikeiden töhryjen ja “varjojen” poistoon.

GraffiPOIS Varjonpoistaja on todella tehokas ja nopeavaikutteinen, eikä sovellu pehmeille metallipinnoille esim. alumiinille. Testaa aina soveltuvuus pienelle koealueelle ennen levitystä.

Voidaan käyttää ulkona ja sisällä (hyvin ilmastoiduissa tiloissa).

GraffiPOIS-tuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja tehokkaita graffitien ja töherrysten poistoaineita. GraffiPOIS-tuoteperheestä löytyy soveltuva puhdistusaine tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metallipinnoille sekä useimmille rapatuille, maalatuille ja aroille pinnoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja helposti biohajoavia. Puhdistetun pinnan suojaamiseen soveltuu Soledo Graffitisuoja, joka on ns. uhrautuva suoja-aine, jolla SILKO.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

GraffiPOIS Varjonpoistajaa voidaan käyttää useimmilla maalaamattomilla ja huokoisilla pinnoilla esim. betonilla, tiilellä, klinkkerillä ja luonnonkivellä. Ei kuitenkaan sovellu pehmeille metallipinnoille, kuten alumiinille.

RIITTOISUUS

Laimentamattomana n. 2-5 m² / L

VARASTOINTI

Suojattava jäätymiseltä. Säilyy noin kaksi vuotta alkuperäispakkauksessa.

Käyttöohjeet

Testaa aineen soveltuvuus ensin pienelle alueelle. Levitä laimentamaton aine siveltimellä ”varjoille”. Anna vaikuttaa 5 – 30 minuuttia. Huuhdo painepesurilla. Säädä paine pinnan mukaan. Toista käsittely, jos on jäänyt varjon osia. Lopeta huuhtomalla runsaalla vedellä.

HUOMIO! Metallipinnat pyyhitään aineesta huuhtomalla lämpimällä vedellä käyttäen sientä tai kangasta. Metallipinnoilla vaikutus voi heikentyä, jos käytetään liian korkeaa painetta painepesurissa
Metallipinnoilla vaikutus voi heikentyä, jos käytetään liian korkeaa painetta painepesurissa.

Pakkauskoot

5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

3015 Soledo GraffiPOIS Varjonpoistaja

Jaa sosiaalisessa mediassa