Kiven tehopesu

Toimitus 1-4 päivää

36,33 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo Kiven tehopesu on riittoisa emäksinen tiiviste kivipintojen puhdistukseen.
Erikoispesuaine sopii kivipintojen ylläpito- ja peruspesuihin. Kiven tehopesu poistaa pinttyneet vaha- ja pinnoitekerrostumat. Ainetta voidaan käyttää päivittäin. Sopii yhdistelmäkoneeseen. Ei vaahtoa. Ei lisättyjä hajusteita.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote (PDF)

Tuotekortti (PDF)

Kuvaus

Vahvasti emäksinen erikoispesuaine kivipintojen ja kiviainespohjaisten laattapintojen säännölliseen ylläpitopesuun sekä peruspesuihin. Poistaa tehokkaasti vaikean lian ja rasvan, pesuainejäämien harmaan kalvon sekä kirkastaa pinnat. Soveltuu erinomaisesti vahanpoistoon.

Kustannustehokas. Ei vaahtoa, eikä sisällä hajusteita. Säännöllinen Kiven tehopesun käyttö estää lian pinttymistä ja pesuainejäämistä johtuvan harmaan kalvon muodostumisen kiven tai laatan pintaan. Peruspesussa ja vahanpoistossa seosta levitetään puhdistettavalle pinnalle, annetaan vaikuttaa, ajetaan lattianhoito- tai yhdistelmäkoneella. Liuos poistetaan pinnoilta huolellisesti lastalla, vesi-imurilla tai yhdistelmäkoneella. Lopuksi lattia pyyhitään puhtaaseen veteen kostutetulla siivousliinalla, mopilla tai ajetaan yhdistelmäkoneella. Harjojen käyttö tehostaa saumojen puhdistumista ja parantaa pesutulosta. Tuote soveltuu myös käsinpesuun.

pH 12,5

HUOM! Tämä tuote toimitetaan kotiinkuljetuksena sen erityisluokituksen vuoksi. (VAK). Varmistaaksemme turvallisen kuljetuksen ja sinun saamasi parhaan palvelun, tarjoamme kotiinkuljetuksen ainoana toimitustapana. Lisäksi voit halutessasi noutaa tuotteen myös Kangasalan varastoltamme.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Kivipinnat sekä kiviainespohjaiset laattapinnat.

Kiven tehopesu soveltuu myös vettä kestävien pintojen vahanpoistoon. Laimennettuna tehokas yleispesuaine.

SIIVOUSSUOSITUS KOVAN KULUTUKSEN ALUEILLE

Pese kivi- ja laattapinnat päivittäin Kiven tehopesulla. Runsaasti likaantuvat alueet; aja ensin yhdistelmäkoneella imujalka ylhäällä, jätä Kiven tehopesuliuos vaikuttamaan 3–5 min., älä anna liuoksen kuivua. Pese alue lopuksi alhaisella ajonopeudella. Pintojen puhdistumista parantaa Soledo saumojen sekä kivi- ja laattapintojen suoja-aineet.

VARASTOINTI

Säilytettävä viileässä paikassa erillään hapoista. Säiliö on pidettävä tiiviisti suljettuna kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa.

Suojattava suurilta lämmönvaihteluilta.

Avatut astiat tulee sulkea huolellisesti ja säilyttää pystyasennossa vuotojen estämiseksi.

Käyttöohjeet

Ylläpitopesu

– koneellisesti 3–5 dl/100 l vesisäiliö

– käsinpesu 0,5–1,0 dl/10 l vettä

Peruspesu /vahanpoisto 0,5–1 l/10 l vettä

Säännöllinen Kiven tehopesun käyttö estää likapinttymistä ja pesuainejäämistä johtuvan harmaan kalvon muodostumisen kiven tai laatan pintaan. Peruspesussa ja vahanpoistossa seosta levitetään puhdistettavalle pinnalle, annetaan vaikuttaa, ajetaan koneella ja huuhdotaan huolellisesti. Harjojen käyttö tehostaa saumojen puhdistumista ja parantaa pesutulosta.

Pakkauskoot

5 L

Sertifikaatit

Avainlippu

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5003-5 Soledo Kiven tehopesu

Jaa sosiaalisessa mediassa