Keittiösuihke

Toimitus 1-4 päivää

8,07 26,95 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Keittiösuihke on supertehokas ja sitruunan raikas käyttövalmis puhdistusaine.

Suihkauta ja pyyhi – helppoa ja nopeaa.

Keraamisten lasipintojen sekä lieden, työtasojen, liesituulettimien, mikron ja jääkaapin päivittäiseen pyyhkimiseen. Poistaa samalla epämiellyttäviä hajuja.

Soveltuu myös keittiön ovi- ja kaakelipintojen rasvanjälkien poistoon. Kirkastaa kivitasot mahdollisista pesuainejäämistä. Poistaa tehokkaasti myös nikotiinitahrat pinnoilta.

Kotimainen, biohajoava tuote.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo Keittiösuihke – helppoa ja nopeaa. Sumuta pinnalle ja pyyhi.
Raikas, kotimainen, monipuoliseen käyttöön käyttövalmis aine, joka on myös erittäin tehokas rasvanpoistaja. Päivittäiseen pintojen pyyhintään. Biohajoava.

Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Keittiösuihke poistaa helposti ja tehokkaasti rasvan ja muut tahrat kaikilta vesipesua kestäviltä pinnoilta. Erinomainen lieden, keraamisten lasipintojen, työtasojen, liesituulettimen, mikron ja jääkaapin puhdistusaine. Keittiön ovi- ja kaakelipintojen rasvatahrojen poistaja. Puhdistaa myös tehokkaasti tupakan kellastamat pinnat.

VARASTOINTI

Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa.
Suojaa suurilta lämmönvaihteluilta.

Käyttöohjeet

Suihkuta ainetta puhdistettavalle pinnalle ja anna vaikuttaa muutama sekunti, pyyhi pinnat puhtaaksi ja huuhtele. Käytä varoen puu-, alumiini-, maalatuille, lakatuille ja huokoisille pinnoille. Aroilla pinnoilla suihkuta ainetta siivousliinaan ja sitten pyyhi. Testaa ainetta ensin huomaamattomaan kohtaan. Raikas sitruunan tuoksu. Käyttövalmis. pH 12,8

Pakkauskoot

500 ML ja  5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4027 Soledo Keittiösuihke

Jaa sosiaalisessa mediassa