Liukkauden poisto

Toimitus 1-4 päivää

22,65 110,67 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo Liukkauden poisto on ratkaisu märän ja saippuaisen laattapinnan liukkauteen.

Kotimainen ja työterveyslaitoksen testaama tuote
Helppo, edullinen ja nopea tehdä käsittely itse

Aine suojaa liukastumisilta muodostamalla näkymättömän ja pitävän pinnan.

Teho perustuu kemialliseen reaktioon laatan pinnassa. Käsittely ei muodosta kalvoa.

Ei poista pakkasliukkautta ulkona.

Biohajoava tuote.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote (PDF)

Tuotekortti (PDF)

Video Liukkaudenpoisto-käsittelystä

 

Lue blogi:

Kuinka estää liukastuminen kylpyhuoneessa?

 

Kuvaus

Soledo Liukkauden poisto antaa tehokkaan pidon laattapintaan.

Ratkaisu liukkauteen märkätiloissa, joissa liukastumisriski on suuri johtuen saippuaisesta tai märästä laattapinnasta. Käsittely toimii myös eteisaulojen, portaiden, parvekkeiden ja terassien kivilaatoilla, jotka muuttuvat liukkaiksi vedestä ja jalkineissa kantautuvasta kosteudesta.

Nopeavaikutteinen ja helppokäyttöinen käsittelyaine sisä- ja ulkotiloissa. Liukkauden poisto antaa tehokkaan pidon eli moninkertaistaa kitkan, joka estää liukastumista. Teho perustuu kemialliseen reaktioon. Käsittely ei muodosta kalvoa, ei kerää likaa eikä tunnu tahmealta.

Liukkauden poisto on kotimainen ja Työterveyslaitoksen testaama. Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Biologisesti hajoava. Ei vahingoita viemäreitä tai putkistoja.

Suositus: Käsittele pinnat lopuksi soveltuvalla Soledo suojakäsittelyaineella, kuten Sauma- ja laattasuojalla. Pinnat pysyvät siisteinä ja helposti puhdistettavina.

pH 4,6

Huom! Toimitus verkkokaupasta seuraavasti:

500 ML, kaikki toimitustavat

5 L toimitetaan kotiinkuljetuksena sen erityisluokituksen vuoksi. (VAK). Varmistaaksemme turvallisen kuljetuksen ja sinun saamasi parhaan palvelun, tarjoamme kotiinkuljetuksen ainoana toimitustapana. Lisäksi voit halutessasi noutaa tuotteen myös Kangasalan varastoltamme

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Liukkauden poisto on tarkoitettu kotitalouksille sekä julkisten tilojen kuten uimahallien ja kylpylöiden, kuntosalien, sairaaloiden, hotellien, palvelutalojen ja päiväkotien sekä suurtalouskeittiöiden laattapintojen liukkaudenpoistokäsittelyihin. Suihku-, pesu- ja saunatilojen sekä saniteettitilojen lattiapinnat, suihkukaapit ja allasosastot sekä aulatilat. Kaakeli-, klinkkeri- ja muut keraamiset tai kiviainespohjaiset laatat sekä epoksilattiat ja teräsemalipinnat.

Ei sovellu mm. vinyyli-, lasikuitu-, muovi- tai puupinnoille. Saattaa himmentää kiiltäviä laatta- ja epoksipintoja sekä haalistaa värisävyjä, erityisesti huomioitava mustilla ja tummilla laatoilla. Soveltuvuuden ja vaikutusajan varmistamiseksi tee pieni testialue ensin huomaamattomaan kohtaan.

RIITTOISUUS

5–8 m² / 500 ML

VARASTOINTI

Varastointilämpötila 5 ºC – 25 ºC
Säilyy alkuperäispakkauksessa vähintään yhden vuoden.

Käyttöohjeet

Valmisteleva työ: Puhdista vanhat sauma- ja laattapinnat ensin Soledo Green Saumojen syväpuhdistajalla, joka poistaa mm. kalkin ja ruosteen, lisäksi pese pinta liasta ja saippuajäämistä Soledo Tehopuhdistajalla.

Käsittely puhtaalle ja kuivalle pinnalle: Älä kaada ainetta suoraan pullosta. Annostele ainetta tasaisesti sumuttamalla tai kaatamalla ensin sieneen, isoillapinnoilla käytä lattianhoitokonetta. Alue ei saa kuivua kesken käsittelyn, lisää ainetta tarvittaessa. Käsittele pieni alue kerrallaan, aloita kevyt harjaaminen heti ainelevityksen jälkeen ja harjaa, pehmeällä harjalla, märkää aluetta 5-8 min., kitkan vastuksen muodostumisen huomaa loppuminuuteilla. Lopuksi huuhdo aine pois runsaalla vedellä. Pinta on heti käyttövalmis. Vältä aineen joutumista muille pinnoille.

Uusintatarve käytön mukaan 1–3 vuoden kuluttua. Suojakäsittele saumat ja laatat Soledo Sauma- ja laattasuoja-aineella.

Pakkauskoot

500 ML ja 5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4007 Soledo Liukkauden poisto

Jaa sosiaalisessa mediassa