Saumojen syväpuhdistaja, GREEN

Toimitus 1-4 päivää

16,60 102,86 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

GREEN Saumojen syväpuhdistaja irrottaa tehokkaasti ja nopeasti lian, saippuajäämät, ruosteen ja kalkkitahrat sekä homeen saumoista ja laatoista. Poistaa samalla myös epämiellyttävät hajut.  Heti käyttövalmis tuote on 100 % biohajoava ja turvallinen käyttää. Vaikka tuote on erittäin tehokas, se ei silti heikennä itse saumoja. pH 0,65

Soledo GREEN Saumojen syväpuhdistaja on monikäyttöinen puhdistusaine, joka sopii erityisesti laatoille ja kaakeleille, saumoille, lasille, kromille, metallille, kivelle
Lisäksi märkätilojen suihkuseinät, lasiovet ja peilit.

Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo Green Saumojen syväpuhdistaja on ympäristöystävällinen, tehokas aine saumojen ja laattojen syväpuhdistukseen. Poistaa aggressiivisesti kalkkisaostumat, lian, saippua- ja ruostejäämät sekä homeen ja epämiellyttävät hajut. Puhdistaa ja pesee pinnat.  Myös kalkkeutuneiden vesipisaroiden poistoon lasi- ja peilipinnoilta. Teho perustuu synteettiseen happoon, tuote on hapan pH noin 1. Tuote on vesiliukoista. Vesistölle ja maaperälle vaaraton. 100% biohajoava pesuaine.

Älä jätä saumoja ja laattoja suojaamatta puhdistuksen jälkeen. Tee nopea ja helppo suojakäsittely Soledo Sauma- ja laattasuojalla, joka helpottaa jatkossa puhdistustyötä sekä estää lian ja kosteuden imetymistä.

pH 0,65

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Kaakeli, klinkkeri ja kuivapuristelaatat. Sementtipohjaiset saumat. Lasi- ja peilipinnat, suihkuseinät ja lasitiilet. Ei suositella kiiltäville kalkkipitoisille kiville kuten marmori ja kalkkikivi. Varmista aina aineen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan.

VARASTOINTI

Säilytä tiiviisti suljettuna alkuperäispakkauksessa.
Säilyy vähintään 2 vuotta.

Käyttöohjeet

Kastele ensin saumat- ja laattapinnat vedellä. Levitä ainetta pieni alue kerrallaan, sumuttaessa vältä hengittämästä sumua. Anna vaikuttaa noin 1-2 min. tehostaen harjalla tai sienellä (alle 30 s. arat pinnat esim. teräs ja kromaukset). Huuhtele heti huolellisesti vedellä kaikki aineen kanssa kosketuksiin joutuneet pinnat. Toista käsittely tarvittaessa. Puhdistetuille saumoille ja laattapinnoille suositellaan Soledo Sauma- ja laattasuojaa tai Kivisuojaa.

Pakkauskoot

500 ML, 1 L ja 5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4022 Soledo GREEN Saumojen syväpuhdistaja

Jaa sosiaalisessa mediassa