Sementtiliiman poistaja geeli, GREEN

Toimitus 1-4 päivää

105,98 339,82 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo GREEN SLP Geeli on geelimäinen sementtiliiman poistaja.

Betonipintojen käsittelyyn hyvän tartuntapohjan saavuttamiseksi maaleille, pinnoitteille ja muille pintakäsittelyille. Käytetään betonipinnan viimeistelyssä sementtiliiman, värjäytymien ja valumajälkien poistoon. Soveltuu myös ruosteen, pölyn ja lian irrottamiseen. Korvaa perinteiset happopesut, hionnan ja hiekkapuhaltamisen. Nopea ja helppo levittää. GREEN SLP Geelillä saavutetaan tasainen lopputulos. Aineen käyttö vähentää paikkaustarvetta verrattuna hiontaan ja hiekkapuhallukseen.

100 % biologisesti hajoava. Tuote on vesiliukoinen. Vesistölle ja maaperälle vaaraton.

Ei sisällä happoa eikä vahaa.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo GREEN SLP Geeli on nopea ja tehokas, geelimäinen peittausliuos.

Betonipintojen käsittelyyn hyvän tartuntapohjan saavuttamiseksi maaleille, pinnoitteille ja muille pintakäsittelyille. Käytetään betonipinnan viimeistelyssä sementtiliiman, värjäytymien ja valumajälkien poistoon. Soveltuu myös ruosteen, pölyn ja lian irrottamiseen. Korvaa perinteiset happopesut, hionnan ja hiekkapuhaltamisen. Nopea ja helppo levittää. GREEN SLP Geelillä saavutetaan tasainen lopputulos. Aineen käyttö vähentää paikkaustarvetta verrattuna hiontaan ja hiekkapuhallukseen. Käsittely ei jätä ainejäämiä eikä vaadi neutralointia, huolellinen vesihuuhtelu riittää. Voidaan käyttää sisätiloissa sillä tuote ei höyrysty. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja.

Green SLP Geeli on 100 % biologisesti hajoava. Tuote on vesiliukoinen. Vesistölle ja maaperälle vaaraton.

pH 0,2

Suosittelemme pesun jälkeen pintakäsittelyaineiksi Soledo Betoni- ja tiilipintojen impregnointiainetta, CE, SILKO, M1 ja Soledo Hard Betonikyllästettä.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Betoniset julkisivuelementit, väliseinät, parvekkeet, pilarit, sillat ja muurit, sokkelit sekä käsittelemättömät betonilattiat. Betonivalumien ja -roiskeiden poisto tiili-, lasi- ja maalipinnoilta. Betonipinnan on oltava vrk:n vanha tai vanhempi. Varmista pienellä testialueelle aineen soveltuvuus sekä vaikutusaika käytettävälle pinnalle

RIITTOISUUS

5-10 m² / Litra

VARASTOINTI

Säilytetään tiiviisti suljettuna alkuperäispakkauksessa.
Säilyy vähintään 1 vuoden.
Varastointilämpötila 5 ºC – 25 ºC

Käyttöohjeet

Geelimäinen sementtiliiman poistaja levittyy parhaiten telaamalla. Levitä tasainen, peittävä kerros, anna vaikuttaa 10–30 min. betonin lujuudesta riippuen. Tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi pidä pinta märkänä, lisää vaikutusaikana ohuesti ainetta kuivahtaneisiin kohtiin tai koko alueelle, mikäli pinta on hyvin sileä ja liukas. Huuhtele pehmennyt pintakerros painepesurilla riittävällä paineella; huolellisella ristikkäispesulla vältetään pesuraidat. Huuhtelu lopettaa aineen vaikutuksen. Pesuvesi voidaan johtaa viemäriin. Betonilattioiden sementtiliimanpoistossa huuhtelu esim. yhdistelmäkoneella, jossa harjat. Aine on huuhdeltava huolellisesti teräspinnoilta. Vältettävä aineen joutumista eloksoidulle alumiinipinnalle. Tummentaa galvanoituja pintoja. Tarvittaessa suojaa arat pinnat käsittelyn ajaksi. Suojalasien, hanskojen ja hengityssuojainten käyttö on suositeltavaa. Huuhtele kaikki aineen kanssa kosketuksissa olleet pinnat ja koneet runsaalla vedellä.

Käsittelylämpötila

Toimii parhaiten lämpimässä. Min. +5 °C, suositus +20 °C.

Pakkauskoot

5 L ja 20 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5025-G Soledo GREEN SLP Geeli

Jaa sosiaalisessa mediassa