IhanaKOTI Tehopuhdistaja

Toimitus 1-4 päivää

8,85 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

IhanaKOTI Tehopuhdistaja on loistava ja taloudellinen ratkaisu kaikkien vettä ja emäksisiä aineita kestävien pintojen puhdistukseen.

Tämä laimennettava puhdistusainetiiviste tarjoaa erinomaisen pesutuloksen, poistaen tehokkaasti likaa ja rasvaa. Miedosti vaahtoava koostumus jättää pinnat kiiltäviksi ja raikkaiksi, samalla tuoden esiin miellyttävän pesuaineen tuoksun ilman lisättyjä hajusteita.

Monipuolinen käyttö tekee siitä kätevän apurin moppaukseen tai pintojen pyyhkimiseen. Avainlippu-merkki kertoo tuotteen korkeasta kotimaisuusasteesta. Soledo IhanaKOTI Tehopuhdistaja tekee kodin siivouksesta vaivatonta ja helppoa.

Katso:

Käyttöturvatiedote (PDF)

Tuotekortti (PDF)

Kuvaus

Tehopuhdistaja on emäksinen pesuaine kaikille vettä ja emäksisiä aineita kestäville pinnoille. Puhdistusainetiiviste, josta sopivalla laimennoksella sekoitat tarpeen mukaisen liuoksen ja saat loistavan pesutuloksen. Miedosti vaahtoava koostumus poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa. Tuote jättää jälkeensä miellyttävän pesuaineen ominaisen tuoksun, ei lisätty hajusteita. Moppaa tai pyyhi pinnat puhtaiksi ja raikkaiksi.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Yleispuhdistukseen mm. lattioiden ja seinien pintapesuun sekä likakerrostumien ja rasvan poistoon. Myös noen, epäpuhtauksien sekä pesuainejäämien harmaan kalvon poistoon.

Kivi-, kaakeli-, betoni- ja tiilipinnat. Lattiat, takat, seinät ja sokkelit, piha- ja hautakivet. Sisä- ja ulkokäyttöön. Testaa Tehopuhdistajan ja puhdistettavan materiaalin yhteensopivuus ennen käyttöä huomaamattomaan kohtaan.
Tehopuhdistaja ei sovellu mm. parketti-, korkki- ja linoleumipinnoille tai puulattioille. Vahvasti emäksinen ja tehokas puhdistusaine.

VARASTOINTI

Säilytettävä viileässä paikassa erillään hapoista. Säiliö on pidettävä tiiviisti suljettuna kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa. Suojattava suurilta lämmönvaihteluilta. Avatut astiat tulee sulkea huolellisesti ja säilyttää pystyasennossa vuotojen estämiseksi. Säilytä erillään elintarvikkeista ja eläinravinnosta. Säilytä lukitussa tilassa ja poissa lasten ulottuvilta.

Käyttöohjeet

Tee pesuaineliuos pinnan likaisuuden mukaan. Pyyhi tai moppaa, tarvittaessa tehosta puhdistusta harjaamalla. Vaikeissa likakerrostumissa, levitä liuos ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia, älä anna aineen kuivua pinnalle. Pyyhi pinnat puhtaaksi. Kun pesu laimealla liuoksella, huuhtelua ei tarvita. Lopuksi suosittelemme suojakäsittelyä soveltuvalla Soledo suoja-aineella.

Yleispesu: 2 korkillista (20 ml) / 5 l haaleaa vettä

Tehopesu: 0,5–1 dl / 5 l haaleaa vettä

Tiivisteen pH 11,8

Laimennettuna yleispesuun pH n. 9,5

Pakkauskoot

500 ML

Sertifikaatit

Avainlippu

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4041 Soledo IhanaKOTI Tehopuhdistaja

Jaa sosiaalisessa mediassa