Tehopuhdistaja

Toimitus 1-4 päivää

10,03 

sis. ALVhintaan lisätään toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Tehopuhdistaja on tehokas, kotimainen vahanpoistaja sekä lian irrottaja. Sopii erinomaisesti myös yleispuhdistukseen kivipinnoille ja laattapinnoille.

Emäksinen monikäyttöinen pesuainetiiviste. Soveltuu myös noen, epäpuhtauksien, rasvan ja pesuainejäämistä muodostuneen harmaan kalvon poistoon laattapinnoilta.

Sisä- ja ulkokäyttöön.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo Tehopuhdistaja on monikäyttöinen tiiviste.
Erikoispuhdistusaine kaikille vettä ja emäksisiä aineita kestäville pinnoille. Perus- ja käyttöönottopesuihin, vahanpoistoon sekä pintapesuihin. Myös noen, epäpuhtauksien, lian ja rasvan sekä pesuainejäämien harmaan kalvon poistoon. Soledo Asennusvahan poistoon sekä Soledo suoja-aineilla käsiteltyjen pintojen säännölliseen pesuun.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Kivi-, kaakeli-, betoni- ja tiilipinnat. Lattiat, takat, seinät ja sokkelit, piha- ja hautakivet. Sisä- ja ulkokäyttöön. Testaa Tehopuhdistajan ja puhdistettavan materiaalin yhteensopivuus ennen käyttöä huomaamattomaan kohtaan.
Tehopuhdistaja ei sovellu mm. parketti-, korkki- ja linoleumipinnoille tai puulattioille. Vahvasti emäksinen ja tehokas puhdistusaine.

VARASTOINTI

Säilytettävä viileässä paikassa erillään hapoista. Säiliö on pidettävä tiiviisti suljettuna kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa. Suojattava suurilta lämmönvaihteluilta. Avatut astiat tulee sulkea huolellisesti ja säilyttää pystyasennossa vuotojen estämiseksi. Säilytä erillään elintarvikkeista ja eläinravinnosta. Säilytä lukitussa tilassa ja poissa lasten ulottuvilta.

Käyttöohjeet

Työstö käsi- tai konemenetelmällä. Tehopesussa ja vahanpoistossa levitä pesuaineliuos puhdistettavalle pinnalle ja anna vaikuttaa n. 5-10 min., älä anna liuoksen kuivua. Käytä harjaa, lattianhoitokonetta, paine- tai höyrypesuria. Huuhtele tai kosteapyyhi ja kuivaa pinta. Toista käsittely tarvittaessa. Käsittele puhdistetut pinnat soveltuvalla Soledo suoja-aineella.

Yleispesu: 0,5-1,0 dl / 10 l haaleaa vettä
Tehopesu: 1 l / 10 l haaleaa vettä
Vahanpoisto: 2-4 l / 10 l haaleaa vettä

pH 12,5
Käyttöliuoksen pH 11

Pakkauskoot

1 L

Sertifikaatit

Avainlippu

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4019 Soledo Tehopuhdistaja

Jaa sosiaalisessa mediassa