Kivisuoja

Toimitus 1-4 päivää

21,91 148,17 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Soledo Kivisuoja estää lian ja nesteiden imeytymisen kiven sisään sekä auttaa pitämään kiven pinnan kestävänä, helppohoitoisena ja hygieenisenä.

Pitkäaikainen suoja, joka helpottaa puhtaanapitoa ja siivoustyötä

Siirtää uusimis- ja kunnostustarpeita

Ei tee liukausta pintaa tai kalvoa

Jättää pinnan hengittäväksi

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

Soledo Kivisuojalle on myönnetty M1-luokitus,joka kertoo, että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Kivisuoja antaa suojaa ja siisteyttä kivipinnoille sekä lisää pinnan käyttöikää.
Suojakäsittely estää lian, kosteuden, rasvan, pesuaineiden ja nesteiden imeytymistä kiveen, säilyttää kivipinnan siistinä. Käsittely ei jätä kalvoa, ei liukasta pintaa ja on hengittävä. Uusille pinnoille heti asennuksen jälkeen, saumauksen kuivuttua 1-2 vrk. Vanhoille pinnoille huolellisen puhdistuksen jälkeen.

Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Soledo Kivisuojalle on myönnetty M1-luokitus.

M1-luokitusmerkki tuotteessa kertoo, että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti. Luokituksen tarkoituksena on edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalien ja kalusteiden käyttöä.

Lue lisää M1-luokituksesta

Olisiko aika uusia kivisuojakäsittely?

Kivisuojassa vaikuttavana aineena toimii silaani, joka tunkeutuu kiven huokosiin. Uusia huokosia avautuu kiven kuluessa ja naarmuuntuessa. Käsittely säilyy toimivana kotioloissa noin 5 vuotta ja kovalla kulutuksella olevissa paikoissa esimerkiksi kaupan lattiassa noin 2–3 vuotta. Käsittelyn tehoa voidaan ylläpitää käyttämällä silaania sisältävää Soledo Kiven Hoitopesua säännöllisesti.

TEE TESTI onko Kivisuoja-käsittely vielä kunnossa: Pirskota kivipinnalle tai kivitasolle vettä. Jos vesi jää pisaroimaan pinnalle, on suojakäsittely kunnossa.

Kivisuoja-käsittely kestää kuumuutta

Soledo Kivisuojalla voidaan käsitellä takkapintoja ja saunan verhoilukiveä. Tärkeää on, että Kivisuoja sumutetaan kuivalle ja puhtaalle pinnalle. Täysi suojateho muodostuu kahdessa vuorokaudessa, ja sen jälkeen kivestä ei haihdu mitään ilmaan, vaikka se lämpenisikin. Käsittelyn jälkeen saunaa ei siis parane lämmittää pariin päivään, jotta suojateho ehtii muodostua.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Lattiat ja seinäpinnat, sekä niiden sementtipohjaiset saumat. Työtasot ja pöytätasot.

Kivisuoja kestää hyvin kuumuutta, joten soveltuu myös tulisijoille ja saunan verhoilukiville.

Luonnonkivet mm. graniitti, marmori, kalkki-, liuske- ja vuolukivi. Tiilipinnat, verhoilukivet ja mosaiikkibetoni. Betonitasot, joille ensin peruskäsittelynä Soledo Betonikylläste.

Varmista Kivisuojan soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. Syventää vuolukiven ja liuskekiven värisävyjä.

Sisä- ja ulkokäyttöön.

RIITTOISUUS

30–50 m² / L
Uusintakäsittely kovan kulutuksen kohteissa 1-2 vuoden välein ja kevyen käytön kohteissa 3-5 vuoden välein.

VARASTOINTI

Varastointilämpötila 5 ºC – 25 ºC
Säilyy alkuperäispakkauksessa vähintään yhden vuoden.

Käyttöohjeet

Varmista, että käsiteltävä pinta on puhdas ja kuiva. Testaa aineen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. Kaada ainetta pullosta laimentamattomana puhtaalle ja kuivalle liinalle/pölymopille tai sumuta suihkepullolla. Levitä aine ohuesti ja tasaisesti liinalla/pölymopilla käsiteltävälle pinnalle.

Anna imeytyä 5–10 min., mikäli aine on täysin imeytynyt pintaan, kokeile huomaamattomaan kohtaan imeytyykö ainetta lisää. Vältä yliannostusta, ylimääräinen aine on vaikea poistaa. Tarvittaessa toista käsittely koko alueelle pinnan huokoisuudesta riippuen, kuten edellä. Esimerkiksi graniitille riittää yleensä yksi käsittelykerta.

Anna kuivua, kunnes pinta tuntuu kuivalta, kuivumisaika noin 30-60 min. aineen levityksestä. Heti kuivumisen jälkeen poista pinnalle jäänyt ylimääräinen, imeytymätön suoja-aine esim. karkealla froteeliinalla tai lattianhoitokoneella ja valkoisella laikalla. Karkeilla pinnoilla tai verhoilukivillä käytä nukkaamatonta liinaa. Tarkista viimeistely, mikäli sormella käsiteltyä pintaa vetäessä jää rasvainen jälki, tulee viimeistelyä jatkaa, kunnes pintaan ei jää jälkeä. Tämän jälkeen pinta on käyttövalmis.

Täysi suojateho muodostuu 2 vrk:ssa, jonka aikana tulee välttää pinnan kastelua, kuumentamista tai elintarvikkeiden suoraa kosketusta käsiteltyyn pintaan. Suojatehon muodostumisen jälkeen pinnasta ei haihdu tai tartu haitallisia aineita.

Suojatun pinnan hoito-ohjeet:

  • Normaaliin päivittäiseen pesuun kivitasoille käyttövalmis Soledo Keittiösuihke 500 ml ja lattiapinnoille Tehopuhdistaja 1 L / Kiven Tehopesu 10 L

Pakkauskoot

500 ML, 1 L, 5 L ja 10 L

Sertifikaatit

Avainlippu ja M1

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5004 Soledo Kivisuoja

Jaa sosiaalisessa mediassa