GraffiPOIS Huokoiset pinnat

Toimitus 1-4 päivää

25,91 207,41 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

GraffiPOIS Huokoiset pinnat on geelimäinen töhrynpoistoaine. Aine on monikäyttöinen ja soveltuu erityisesti materiaaleille, kuten tiili, betoni, rappaukset, luonnonkivet ja metalli.

Biologisesti hajoava, kotimainen tuote.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Biohajoava Soledo GraffiPOIS Huokoiset pinnat on tehokas ja monikäyttöinen töhrynpoistoaine. Olomuodoltaan se on geelimäinen.

GraffiPOIS-tuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja tehokkaita graffitien ja töherrysten poistoaineita. GraffiPOIS-tuoteperheestä löytyy soveltuva puhdistusaine tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metallipinnoille sekä useimmille rapatuille, maalatuille ja aroille pinnoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja helposti biohajoavia. Puhdistetun pinnan suojaamiseen soveltuu Soledo Graffitisuoja, joka on ns. uhrautuva suoja-aine, jolla SILKO.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

GraffiPOIS Huokoiset pinnat soveltuu töherrysten ja graffitien poistoon erityisesti huokoisilta pinnoilta kuten tiili, betoni ja rappaukset sekä luonnonkivet. Soveltuu sileille koville pinnoille kuten metalli, kaakeli ja lasitettu tiili sekä käsitelty puu ja epäorgaaniset maalipinnat. Poistaa useimmat spraymaalit, tussit ja jopa öljypohjaiset ruosteenestoaineet. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Aine toimii myös sään ollessa kolea ja kostea.

RIITTOISUUS

Laimentamattomana n. 1-2 m² / L

VARASTOINTI

Suojattava jäätymiseltä. Säilyy noin kaksi vuotta alkuperäispakkauksessa.

Käyttöohjeet

Testaa GraffiPOIS-aineen soveltuvuus ensin pienelle alueelle. Levitä poistoainetta laimentamattomana korkeapaineruiskulla, siveltimellä tai harjalla. Hiero aine kunnolla pintaan. Anna vaikuttaa 0,5 – 4 tuntia. Kylmällä ja kostealla säällä vaikutusaikaa voi pidentää. Voidaan käyttää kosteilla pinnoilla. Huuhdo painepesurilla 70-90°C, 50-200 bar.

HUOMIO! Metallipinnat pyyhitään aineesta huuhtomalla lämpimällä vedellä käyttäen sientä tai kangasta. Metallipinnoilla vaikutus voi heikentyä, jos käytetään liian korkeaa painetta painepesurissa.

Pakkauskoot

500 ML ja 5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

3045 Soledo GraffiPOIS Huokoiset pinnat

Jaa sosiaalisessa mediassa