GraffiPOIS Pleksilasi ja muut arat pinnat

Toimitus 1-4 päivää

24,09 186,19 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

GraffiPOIS Pleksilasi ja muut arat pinnat on tehokas, nestemäinen töhrynpoistoaine. Aine on monikäyttöinen ja soveltuu erityisesti materiaaleille, kuten pleksilasi, liikennemerkit, muovi, lakatut ja maalatut pinnat. Voidaan käyttää myös muilla kovilla ja sileillä pinnoilla. Poistaa useimmat töherrykset sekä tussia, spraymaalia ja jopa öljypohjaisia ruosteenestoaineita.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Biologisesti hajoava, kotimainen tuote.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Biohajoava Soledo GraffiPOIS Pleksilasi ja muut arat pinnat on tehokas ja monikäyttöinen töhrynpoistoaine. Olomuodoltaan se on nestemäinen.

GraffiPOIS-tuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja tehokkaita graffitien ja töherrysten poistoaineita. GraffiPOIS-tuoteperheestä löytyy soveltuva puhdistusaine tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metallipinnoille sekä useimmille rapatuille, maalatuille ja aroille pinnoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja helposti biohajoavia. Puhdistetun pinnan suojaamiseen soveltuu Soledo Graffitisuoja, joka on ns. uhrautuva suoja-aine, jolla SILKO.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

GraffiPOIS Pleksilasi ja muut arat pinnat soveltuu erityisesti aroille pinnoille mm. pleksilasi, liikennemerkit, muovi, lakatut ja maalatut pinnat.

Voidaan käyttää myös muilla kovilla ja sileillä pinnoilla. Poistaa useimmat töherrykset sekä tussia, spraymaalia ja jopa öljypohjaisia ruosteenestoaineita.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

RIITTOISUUS

Laimentamattomana n. 2-5 m² / L

VARASTOINTI

Suojattava jäätymiseltä. Säilyy noin kaksi vuotta alkuperäispakkauksessa.

Käyttöohjeet

Testaa graffitinpoistoaineen soveltuvuus ensin pienelle alueelle. Levitä poistoainetta laimentamattomana puhtaalla kankaalla. Pyyhi töherrys pois; käännä kangas usein, jotta aina käytät puhdasta kohtaa kankaasta. Pyyhi vielä mahdolliset loput jäämät ja huuhdo vedellä. Jos pinta kuivuu nopeasti, käytä viimeistelyyn alkoholia sisältävää ikkunanpesuainetta. Toista käsittely, jos on jäänyt varjoja. Joihinkin pintoihin voi muodostua rasvainen kalvo, joka poistetaan kuivalla kankaalla.

Pakkauskoot

500 ML ja 5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

3025 Soledo GraffiPOIS Pleksilasi ja muut arat pinnat

Jaa sosiaalisessa mediassa