Kivisuoja

Soledo Kivisuoja estää lian ja nesteiden imeytymisen kiven sisään sekä auttaa pitämään kiven pinnan kestävänä, helppohoitoisena ja hygieenisenä.

Pitkäaikainen suoja, joka helpottaa puhtaanapitoa ja siivoustyötä

Siirtää uusimis- ja kunnostustarpeita

Ei tee liukausta pintaa tai kalvoa

Jättää pinnan hengittäväksi

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

Soledo Kivisuojalle on myönnetty M1-luokitus,joka kertoo, että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Kivisuoja antaa suojaa ja siisteyttä kivipinnoille sekä lisää pinnan käyttöikää.
Suojakäsittely estää lian, kosteuden, rasvan, pesuaineiden ja nesteiden imeytymistä kiveen, säilyttää kivipinnan siistinä. Käsittely ei jätä kalvoa, ei liukasta pintaa ja on hengittävä. Uusille pinnoille heti asennuksen jälkeen, saumauksen kuivuttua 1-2 vrk. Vanhoille pinnoille huolellisen puhdistuksen jälkeen.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Lattiat ja seinäpinnat, sekä niiden sementtipohjaiset saumat. Työtasot ja pöytätasot.

Kivisuoja kestää hyvin kuumuutta, joten soveltuu myös tulisijoille ja saunan verhoilukiville.

Luonnonkivet mm. graniitti, marmori, kalkki-, liuske- ja vuolukivi. Tiilipinnat, verhoilukivet ja mosaiikkibetoni. Betonitasot, joille ensin peruskäsittelynä Soledo Betonikylläste.

Varmista Kivisuojan soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. Syventää vuolukiven ja liuskekiven värisävyjä.

Sisä- ja ulkokäyttöön.

RIITTOISUUS

30–50 m² / L
Uusintakäsittely kovan kulutuksen kohteissa 1-2 vuoden välein ja kevyen käytön kohteissa 3-5 vuoden välein.

VARASTOINTI

Varastointilämpötila 5 ºC – 25 ºC
Säilyy alkuperäispakkauksessa vähintään yhden vuoden.

Käyttöohjeet

Varmista, että käsiteltävä pinta on puhdas ja kuiva. Testaa aineen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. Kaada ainetta pullosta laimentamattomana puhtaalle ja kuivalle liinalle/pölymopille tai sumuta suihkepullolla. Levitä aine ohuesti ja tasaisesti liinalla/pölymopilla käsiteltävälle pinnalle.

Anna imeytyä 5–10 min., mikäli aine on täysin imeytynyt pintaan, kokeile huomaamattomaan kohtaan imeytyykö ainetta lisää. Vältä yliannostusta, ylimääräinen aine on vaikea poistaa. Tarvittaessa toista käsittely koko alueelle pinnan huokoisuudesta riippuen, kuten edellä. Esimerkiksi graniitille riittää yleensä yksi käsittelykerta.

Anna kuivua, kunnes pinta tuntuu kuivalta, kuivumisaika noin 30-60 min. aineen levityksestä. Heti kuivumisen jälkeen poista pinnalle jäänyt ylimääräinen, imeytymätön suoja-aine esim. karkealla froteeliinalla tai lattianhoitokoneella ja valkoisella laikalla. Karkeilla pinnoilla tai verhoilukivillä käytä nukkaamatonta liinaa. Tarkista viimeistely, mikäli sormella käsiteltyä pintaa vetäessä jää rasvainen jälki, tulee viimeistelyä jatkaa, kunnes pintaan ei jää jälkeä. Tämän jälkeen pinta on käyttövalmis.

Täysi suojateho muodostuu 2 vrk:ssa, jonka aikana tulee välttää pinnan kastelua, kuumentamista tai elintarvikkeiden suoraa kosketusta käsiteltyyn pintaan. Suojatehon muodostumisen jälkeen pinnasta ei haihdu tai tartu haitallisia aineita. Suojatun kivipinnan pesuun Soledo Tehopuhdistaja, Soledo Kiven Tehopesu, Soledo Hoitopesu sekä kivi- ja betonitasoille Soledo Keittiösuihke.

Pakkauskoot

500 ML, 1 L, 5 L ja 10 L

Sertifikaatit

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5004 Soledo Kivisuoja