Laastijäämien poistaja, GREEN

Toimitus 1-4 päivää

18,10 70,57 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Green Laastijäämien poistaja on tarkoitettu laattapintojen käyttöönottopesuun: poistaa saumalaastin ja laastihärmeen.

Ympäristöystävällinen, 100 % biohajoava erikoispuhdistusaine. pH 0,65

Soveltuu loppusiivouksissa ns. käyttöönottopesuun.

Poistaa tehokkaasti laattojen pinnasta saumalaastijäämät ja kalkkihärmeen, joka on muodostunut saumaustyössä, kirkastaa laattapinnat.

Suosittelemme käyttöönottopesun jälkeen käsittelemään laattapinnat ja saumat Soledo Kivisuojalla tai Sauma- ja laattasuojalla.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Soledo GREEN Laastijäämien poistaja on tarkoitettu laattapintojen käyttöönottopesuun.

Ympäristöystävällinen, 100% biologisesti hajoava erikoispuhdistusaine rakennusaikaisen lian, saumalaastijäämien ja -tahrojen sekä kalkkihärmeen poistoon laattapinnoilta. Saumaustyön jälkeiseen pesuun saumojen kuivuttua. Tuotteen pH on erittäin hapan: alle 1
Green Laastijäämien poistaja on vesiliukoista. Vesistölle ja maaperälle vaaraton.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Kuivapuriste, graniitti, karheat luonnonkivet, terrakotta, klinkkeri ja kaakeli, sekä tiili. Tuote ei sovellu kalkkipitoisille laattapinnoille, kuten marmori, kalkkikivi ja mosaiikkibetoni eikä kiiltäville luonnonkivilaatoille.
Puhdistustyön jälkeen saumat ja laattapinnat suojakäsitellään Soledo Sauma- ja laattasuojalla; kuivapuristelaatat tai Soledo Kivisuojalla; luonnonkivi ja tiili

VARASTOINTI

Säilytä tiiviisti suljettuna alkuperäispakkauksessa.
Säilyy vähintään 2 vuotta.

Käyttöohjeet

1 osa puhdistusainetta ja 3-10 osaa vettä jäämien laadusta ja määristä riippuen. Suojaa tarvittaessa muut pinnat pesun ajaksi roiskeiden välttämiseksi. Vältä aineen joutumista anodisoidulle (eloksoidulle) alumiinipinnalle tai kromatulle pinnalle. Tee koealue aineen soveltuvuuden varmistamiseksi. Kastele sementtipohjaiset saumat sekä alusta vedellä ja levitä laimennettu pesuaine vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi. Pese harjalla, lattianhoitokoneella tai siivousliinalla. Poista likavesi ja huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä kaikki aineen kanssa kosketuksiin joutuneet pinnat. Toista käsittely tarvittaessa väkevämmällä liuoksella.

HUOM! Ennen käyttöä varmista, että saumat ovat kuivuneet kunnolla, sauma-ainevalmistajan ohjeen mukaisesti. Sisältää piparminttuöljyä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle ja vaatteisiin.

Pakkauskoot

1 L ja 5 L

Sertifikaatit

Soledo logot biohajoava tuote ja avainlippu

 

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5005 Soledo GREEN Laastijäämien poistaja

Jaa sosiaalisessa mediassa