Graffitisuojaus

Tutustu graffitisuojauksen etuihin ja helpota puhdistusta

Graffitisuojaus

Tutustu graffitisuojauksen etuihin ja helpota puhdistusta

Graffitit aiheuttavat kiinteistön omistajalle monenlaisia haittoja. Ne vähentävät kiinteistön visuaalista vetovoimaa ja voivat vaikuttaa negatiivisesti kiinteistön arvoon. Lisäksi ne voivat houkutella lisää ilkivaltaa ympäristöön. Kiinteistön omistajan on usein käytettävä aikaa ja resursseja graffitien poistamiseen ja kiinteistön suojelemiseen uusilta graffiteilta. Kaiken kaikkiaan graffitit voivat heikentää kiinteistön mainetta ja hankaloittaa sen myyntiä tai vuokrausta.

Graffitisuojaus tehostaa pintojen puhdistusta sekä säästää aikaa, kustannuksia ja ympäristöä

Graffitisuojaus tarjoaa useita merkittäviä etuja ja tuo mukanaan säästöjä monella eri tasolla: 

1. Säästää arvokasta aikaa, koska suojattuja pintoja on helpompi ja nopeampi puhdistaa graffiteista sekä töhryistä. 

2. Tuo huomattavia kustannussäästöjä, kun vähemmän resursseja tarvitaan pintojen kunnostukseen. 

3. Säästää ympäristöä vähentämällä tarvetta voimakkaille sekä ympäristölle haitallisille puhdistusaineille.

4. Graffitisuojakäsittely säästää myös alla olevaa pintamateriaalia töhryjen puhdistuksen aikana  

Yhteenvetona graffitisuojaus on fiksu ja kannattava sijoitus, joka tuo mukanaan niin käytännöllisiä kuin kestäviäkin hyötyjä.

Graffitisuojaus: Penkki graffitien peitossa
Graffitien valtaama penkki odottaa puhdistusta – Tehokas graffitisuoja pitää ympäristön siistinä ja viihtyisänä helpottaen puhdistustyötä

Uhrautuva graffitisuoja – Ominaisuudet ja edut

Uhrautuvan ja pysyvän graffitisuojan välillä on joitakin eroja.  Uhrautuva suoja-ainekäsittely on täysin hengittävä, lähes näkymätön ja soveltuu monipuolisesti erilaisille pinnoille. Se luo suojan, joka toimii ikään kuin “uhrautuvana” esteenä graffiteille ja näin ollen suojaa alla olevaa pintamateriaalia. Tämä mahdollistaa graffitin helpon poistamisen ilman, että pinnan alkuperäistä ulkonäköä tai rakennetta vahingoitetaan. Uhrautuva suoja-ainekalvo on poistettavissa kuumalla vedellä tai kuumapainepesurilla.

Uhrautuva graffitisuoja, kuten Soledo Graffitisuoja, tarjoaa ympäristöystävällisen ja tehokkaan tavan suojata pintoja graffiteilta ja töherryksiltä. Käsittely antaa suojan myös ilmansaasteita ja muita epäpuhtauksia vastaan. Lisäksi se on ekologinen ja myrkytön vaihtoehto, joka suojaa pintoja huomaamattomasti ja tehokkaasti, olipa kyse sitten ulko- tai sisätiloista.

Soledo Graffitisuoja on kotimainen tuote, joka täyttää SILKO-ohjelman uhrautuvalle töherryksenestoaineelle asetetut vaatimukset; vedenläpäisevyys, vesihöyrynläpäisevyys, puhdistettavuus, pakkassuola- kestävyys ja poistettavuus.

 

Katso esittelyvideo Soledo Graffitisuojan käytöstä

Graffitisuojaus: Kirkkonummen kirjasto
Soledo Graffitisuoja soveltuu käytettäväksi myös sisätiloihin. Kirkkonummen kirjastoon on tehty Soledo Graffitisuoja-käsittely

Graffitisuojaus – Ihanteellinen ratkaisu lähes kaikille pinnoille

Graffitisuojaa voidaan hyödyntää monenlaisten kohteiden suojaamisessa, jotka ovat alttiita graffiteille, töherryksille ja tägeille. 

Tässä muutamia esimerkkejä käyttökohteista:

 1. Julkisivut
 2. Seinät
 3. Muurit
 4. Sillat
 5. Sähkökaapit
 6. Kontit
 7. Kuljetuskalusto (esim. junat, bussit, rekat)
 8. Leikkipuistolaitteet
 9. Opasteet
 10. Penkit ja pöydät julkisilla alueilla
 11. Kuntien ja kaupunkien omaisuus
 12. Kotitaloudet
 13. Liikerakennukset
Uhrautuva graffitisuoja, kuten Soledo Graffitisuoja soveltuu vettä kestäville pinnoille, esimerkiksi betonille, tiilelle, klinkkerille, luonnonkiville sekä puu-, muovi- ja metallipinnoille. Jopa pinnoitetut ja herkät materiaalit, kuten rappaus ja graafinen betoni, voidaan puhdistaa vähentäen mahdollisia vaurioita pintamateriaaliin.

Tarvitsetko lisätietoa graffitisuojauksesta?

Autamme mielellämme! Mikäli kaipaat vielä lisätietoa Soledo Graffitisuojasta tai haluat keskustella graffitisuojauksen hyödyistä kohteissanne, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja tarjoamaan asiantuntevaa apua.

Soledo Oy on kotimainen innovatiivinen kemianalan yritys, joka tunnetaan laadukkaista pintakäsittelykemikaaleista. Tuotteitamme käytetään laajasti betoniteollisuudessa, rakennusalalla, kunnostus- ja siivousalalla sekä kotitalouksissa. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat puhdistus- ja suojakäsittelyaineet eri pintamateriaaleille. Tarjoamme myös erikoistuotteita vaativiin kohteisiin, kuten sementtiliiman, betoniroiskeiden ja töhryjen poistoon.

Olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen toimintaan ja luotettavaan palveluun. Jatkuvalla tuotekehityksellä panostamme erityisesti tuotteidemme laatuun ja tehokkuuteen. Laaja jälleenmyyjäverkostomme ja oma verkkokauppamme varmistavat, että tuotteitamme on saatavilla nopeasti ja helposti ympäri maan.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue lisää

Julkisivun hoito-opas
Julkisivun hoito - Lue vinkkimme
Laattojen ja saumojen suojaus
Laattojen ja saumojen suojaus
Betonin suojakäsittely
Näin saat betonista helppohoitoista
Liukastuminen kylpyhuoneessa
Estä liukastuminen kylpyhuoneessa