Betonitason pohjuste

Toimitus 1-4 päivää

28,00 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Betonitason pohjuste on litiumsilikaatti, joka kovettaa ja tiivistää betonia. Toimii myös pölynsidonta-aineena. Aineen levitys on nopeaa ja helppoa. Voidaan käyttää ulkona ja sisällä.

Tuote on kotimainen, testattu ja vähäpäästöinen.

Soveltuu kaikenlaiselle betonille, kuten betonisille tasoille, seinille, lattioille, portaille, takoille ja istuimille.

Suositus: Kun olet tehnyt käsittelyn Betonitason pohjusteella, käsittele pinnat Betonitason kyllästeellä, jotta paras mahdollinen suojateho muodostuu.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Lue Blogi: Betonin suojakäsittely – Näin saat betonista kestävää ja helppohoitoista

Kuvaus

Betonitason pohjuste on tarkoitettu betonin pölynsidontaan ja kovettajaksi.

Betonitasojen suojakäsittely kaksivaiheisena. Pohjuste vaihe 1/2 ja kylläste vaihe 2/2.

Betonitason pohjuste on vesipohjainen käyttövalmis betonipintojen peruskäsittelyaine, litiumsilikaatti, joka imeytyy betoniin 2–6 mm täyttäen huokoisuutta. Tiivistää ja kovettaa betonia tehden pölyämättömän ja kemikaaleja paremmin kestävän pinnan. Käsittely ei muodosta kalvoa, aine toimii myös pölynsidonta-aineena. Saattaa hieman syventää värisävyjä.

Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Soledo Betonitason pohjusteelle on myönnetty M1-luokitus. M1-luokitusmerkki tuotteessa kertoo, että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti. Luokituksen tarkoituksena on edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalien ja kalusteiden käyttöä. Lue lisää M1-luokituksesta

Betonitason kylläste, vaihe 2/2. Vedenhylkivyyden ja pinnan siivottavuuden lisäämiseksi pohjustekäsittelyn kuivuttua vähintään vuorokauden, tehdään suoja-ainekäsittely Soledo Betonitason kyllästeellä. Kylläste antaa pinnoille helppohoitoisuutta ja vähentää merkittävästi lähtemättömien tahrojen määrää. Huomioitava, että huolimatta käsittelystä, betonipinta vaurioituu helposti happamista aineista, öljystä tai elintarvikkeista.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Uudet ja vanhat betonipinnat. Sisä- ja ulkokäyttöön. Esimerkiksi Betonilattiat, betoniseinät, betonitasot, betoniset pöydät ja istuimet. Lisäksi muu sisustusbetoni, kuten pesualtaat, takat, portaat

RIITTOISUUS

3–5 m²/ / 500 ML

VARASTOINTI

Suojattava jäätymiseltä.

Käyttöohjeet

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Käsittelylämpötila vähintään +5 ˚C. Käsittelyaine voidaan levittää betonipinnoille heti hiertojen jälkeen. Työstä pinta tasaiseksi ennen pohjustetta. Paras lopputulos saadaan kuitenkin, kun uuden pinnan annetaan kovettua vähintään 2–4 viikkoa. Mahdollinen jälkihoitoaine tulee poistaa ennen käsittelyä. Aine levitetään joko sumuttamalla tai mikrokuituliinalla, telalla tai pensselillä puhtaalle pinnalle kertakäsittelynä. Betonipintaa on pidettävä käsittelyaineella koko ajan tasaisen kosteana 15–20 min. ja huokoisiin, kuivuviin kohtiin lisätään tarvittaessa ainetta. Lopuksi ylimääräinen imeytymätön aine poistetaan lastalla tai mikrokuituliinalla. Pinta on käyttövalmis heti kuivuttuaan, täydellinen suojateho muodostuu 14–21 vrk:ssa.

Pakkauskoot

500 ML

Sertifikaatit

Avainlippu ja M1

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4031 Soledo Betonitason pohjuste

Jaa sosiaalisessa mediassa