Betonitason pohjuste

Betonitason pohjuste on litiumsilikaatti, joka kovettaa ja tiivistää betonia. Toimii myös pölynsidonta-aineena. Aineen levitys on nopeaa ja helppoa. Voidaan käyttää ulkona ja sisällä.

Tuote on kotimainen, testattu ja vähäpäästöinen.

Soveltuu kaikenlaiselle sisustusbetonille, kuten betonisille tasoille, seinille, lattioille, portaille, takoille ja istuimille.

 

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Betonitason pohjuste on tarkoitettu sisustusbetonin pölynsidontaan ja kovettajaksi.

Betonitasojen suojakäsittely kaksivaiheisena. Pohjuste vaihe 1/2 ja kylläste vaihe 2/2.

Betonitason pohjuste on vesipohjainen käyttövalmis betonipintojen peruskäsittelyaine, litiumsilikaatti, joka imeytyy betoniin 2–6 mm täyttäen huokoisuutta. Tiivistää ja kovettaa betonia tehden pölyämättömän ja kemikaaleja paremmin kestävän pinnan. Käsittely ei muodosta kalvoa, aine toimii myös pölynsidonta-aineena. Saattaa hieman syventää värisävyjä.

Soledo Betonitason pohjusteelle on myönnetty M1-luokitusmerkki, joka kertoo että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Uudet ja vanhat betonipinnat. Sisä- ja ulkokäyttöön. Esimerkiksi Betonilattiat, betoniseinät, betonitasot, betoniset pöydät ja istuimet. Lisäksi muu sisustusbetoni, kuten pesualtaat, takat, portaat

RIITTOISUUS

3–5 m²/ / 500 ML

VARASTOINTI

Suojattava jäätymiseltä.

Käyttöohjeet

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Käsittelylämpötila vähintään +5 ˚C. Käsittelyaine voidaan levittää betonipinnoille heti hiertojen jälkeen. Työstä pinta tasaiseksi ennen pohjustetta. Paras lopputulos saadaan kuitenkin, kun uuden pinnan annetaan kovettua vähintään 2–4 viikkoa. Mahdollinen jälkihoitoaine tulee poistaa ennen käsittelyä. Aine levitetään joko sumuttamalla tai mikrokuituliinalla, telalla tai pensselillä puhtaalle pinnalle kertakäsittelynä. Betonipintaa on pidettävä käsittelyaineella koko ajan tasaisen kosteana 15–20 min. ja huokoisiin, kuivuviin kohtiin lisätään tarvittaessa ainetta. Lopuksi ylimääräinen imeytymätön aine poistetaan lastalla tai mikrokuituliinalla. Pinta on käyttövalmis heti kuivuttuaan, täydellinen suojateho muodostuu 14–21 vrk:ssa.

Pakkauskoot

500 ML

Sertifikaatit

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4031 Soledo Betonitason pohjuste