Betonitason kylläste

Toimitus 1-4 päivää

28,00 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Betonitason kylläste antaa betonipinnalle helppohoitoisuutta estämällä nesteiden, öljyn, lian ja epäpuhtauksien imeytymisen betoniin.

Ei muodosta näkyvää kalvoa, jättää pinnan hengittäväksi

Vähentää merkittävästi lähtemättömien tahrojen määrää

Suojaa ulkona pintoja pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa betonin rapautumista.

Testattu, vähäpäästöinen tuote.

Suosittelemme tekemään aluksi käsittelyn Soledo Betonitason Pohjusteella, jotta paras mahdollinen suojateho muodostuu.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Betonitason kylläste antaa betonipinnalle helppohoitoisuutta estämällä nesteiden, öljyn, lian ja epäpuhtauksien imeytymisen betoniin.

Betonitasojen suojakäsittely kaksivaiheisena. Pohjuste vaihe 1/2 ja Kylläste vaihe 2/2.
Betonitason kylläste on silaani-siloksaanipohjainen liuotteellinen suoja-aine. Kylläste antaa pinnoille helppohoitoisuutta ja vähentää merkittävästi lähtemättömien tahrojen määrää. Käsittely vähentää veden, nesteiden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä. Suojaa ulkona pintoja pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa betonin rapautumista. Hengittävä käsittely, joka ei muodosta pintaan kalvoa. Käsittely tehdään noin 1 vrk:n kuluttua Betonitason pohjuste-käsittelyn jälkeen. Pinnan päivittäiseen puhdistamiseen Soledo Keittiösuihke.

Kotimainen tuote, jolla on myönnetty M1-luokitusmerkki. M1-luokitusmerkki tuotteessa kertoo, että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Betonipinnat. Sisä- ja ulkokäyttöön. Työtasot ja pöytäpinnat sekä betonilattiat. Myös muu sisustusbetoni: istuimet, penkit, takat, portaat, pesualtaat ym

RIITTOISUUS

5–10 m²/ 500 ML pinnan laadun ja huokoisuuden mukaan. Menekkiin vaikuttaa myös, jos ensin on tehty käsittely Soledo Betonitason pohjusteella.

VARASTOINTI

5 ºC – 25 ºC. Varastoi paikassa, jossa hyvä ilmanvaihto. Erityinen loppukäyttö: Vältettävä lämpö- ja säteilylähteitä, staattista sähköä ja kosketusta elintarvikkeiden kanssa. Säilyy vähintään 1 vuoden alkuperäispakkauksessa.

Käyttöohjeet

Levitä puhtaalle, kuivalle pinnalle ohut ja tasainen kerros laimentamattomana mikrokuituliinalla, sumuttamalla tai telaamalla siten, että pinta käsittelyn aikana hetkellisesti näyttää märältä. Märän pinnan viimeistely telaamalla takaa tasaisen lopputuloksen. Anna imeytyä 5–10 min., mikäli aine on täysin imeytynyt pintaan, kokeile huomaamattomaan kohtaan, imeytyykö ainetta lisää. Vältä kuitenkin yliannostusta, ylimääräinen aine on vaikea poistaa. Anna kuivua n. 30–60 min. kunnes pinta tuntuu kuivalta. Heti kuivumisen jälkeen poista pinnalle jäänyt ylimääräinen imeytymätön suoja-aine esim. karkealla froteeliinalla. Tarkista viimeistely; mikäli sormella käsiteltyä pintaa vetäessä jää rasvainen jälki, tulee viimeistelyä jatkaa, kunnes pintaan ei jää jälkeä. Täysi suojateho muodostuu 2 vrk:ssa, jonka aikana tulee välttää pinnan kastelua, kuumentamista tai elintarvikkeiden suoraa kosketusta käsiteltyyn pintaan. Suojatehon muodostumisen jälkeen pinnasta ei haihdu tai tartu haitallisia aineita. Huoltokäsittely 1–2 vuoden välein, puhdistaminen ennen käsittelyä Soledo Tehopuhdistajalla. Huomioitava, että huolimatta käsittelyistä betonipinta vaurioituu helposti happamista aineista, öljystä tai elintarvikkeista. Minimikäsittelylämpötila + 5°C. Työvälineet pestään välittömästi työn jälkeen liuottimella kuten lakkabensiini tai mineraalitärpätti.

Pakkauskoot

500 ML

Sertifikaatit

Avainlippu ja M1

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

4032 Soledo Betonitason kylläste

Jaa sosiaalisessa mediassa