Tekstiilisuoja

Toimitus 1-4 päivää

7,00 122,91 

sis. ALVhintaan lisätään mahdolliset toimituskulut

HUOM! Yritysasiakas, voit kysyä suurempia määriä::[email protected]

Ale!
Ale!

Tekstiilisuoja estää lian, kosteuden ja nesteiden imeytymistä. Monipuolinen tuote soveltuu kaikille tekstiileille sekä nahkatuotteille.

Silaanipohjainen tekstiilien suojakäsittelyaine, joka estää kastumista ja lian imeytymistä kuituun.

Käsittely myös parantaa pesutulosta ja vähentää lähtemättömien tahrojen määrää.

Käsittely on näkymätön, hengittävä ja kuivuttuaan hajuton.

Tekstiilisuoja on testattu, turvallinen tuote. Käsitellystä tekstiilistä ei haihdu haitallisia aineita, eikä se aiheuta mitään tiedossa olevia allergisia iho-oireita.

Katso:

Käyttöturvatiedote

Tuotekortti

Kuvaus

Tekstiilisuoja estää lian, kosteuden ja nesteiden imeytymistä.
Yksi riittoisa tuote, monta käyttökohdetta. Kosteutta ja tahroja vastaan helppo- ja monikäyttöinen kotimainen tekstiilien ja nahan suojakäsittelyaine. Suoja-aine ympäröi kuidun, estäen kosteuden ja lian imeytymistä sekä parantaen pesutulosta. Helpottaa tahrojen poistoa. Pidentää tekstiilien käyttöikää. Estää tehokkaasti veden imeytymistä nahkatuotteisiin mm. kengät ja laukut. Käsitttely on näkymätön, hengittävä ja kuivuttuaan hajuton.

Käsitellystä tekstiilistä ei haihdu haitallisia aineita, eikä se aiheuta mitään tiedossa olevia allergisia iho-oireita.

Tekstiilisuoja on testattu tuote, joka täyttää myös väri-, heijastavuus- ja palosuojausvaatimukset työvaatteille:

Työterveyslaitoksen testaama

Avainlippu-tuote – Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

M1-sertifikoitu – M1 kertoo, että tuote ei haise ja että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti. Luokituksen tarkoituksena on edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalien ja kalusteiden käyttöä. Lue lisää M1-luokituksesta

Pesunkestävyys: Soledo Tekstiilisuoja kestää hyvin pesua. Pääasiassa suojateho kestää kolme pesukertaa tai 2 vuotta. Poikkeuksena on 100 % puuvilla, joka käsitellään uudelleen jokaisen pesukerran jälkeen.

KÄYTTÖKOHTEET JA PINTAMATERIAALIT

Huonekaluverhoilut, matot, markiisit, kodin ja julkisten tilojen sisustustekstiilit, vaatekankaat sekä nahkatuotteet; laukut ja kengät. Autojen, matkailuvaunujen ja veneiden sisäverhoilut.

Sisä- ja ulkokäyttöön.

RIITTOISUUS

Riittoisuus noin 15-40 m² / L riippuen materiaalin laadusta tai esim. maton paksuudesta.

VARASTOINTI

Varastointilämpötila 5 ºC – 25 ºC
Säilyy alkuperäispakkauksessa vähintään yhden vuoden.

Käyttöohjeet

Huolehdi ilmanvaihdosta sekä suojaa tarvittaessa ympäristö. Testaa ensin aineen soveltuvuus pienelle alueelle. Sumuta tasaisesti kuivalle ja puhtaalle pinnalle n. 20 cm:n etäisyydeltä, niin että pinnasta tulee kostea. Pyyhi heti sumutusroiskeet muilta pinnoilta mm. muovi, puu, lasi. Käsittelyn kuivuminen n. 2-3 h ja täysi suojateho muodostuu 2 vrk:ssa, jonka aikana tulee välttää pinnan kastelua. Suojatehon muodostumisen jälkeen pinnasta ei haihdu haitallisia aineita. Suojaus kestää noin 1-2 vuotta. 100 % puuvillalle käsittely joka pesun jälkeen.

Pesunkestävyys

Soledo Tekstiilisuoja kestää hyvin pesua. Pääasiassa suojateho kestää kolme pesukertaa tai 2 vuotta. Poikkeuksena on 100 % puuvilla, joka käsitellään uudelleen jokaisen pesukerran jälkeen.

Pakkauskoot

500 ML, 1 L, 5 L

Sertifikaatit

Avainlippu ja M1

Huoneseloste

 

MATERIAALIN PINTAKÄSITTELY

5008 Soledo Tekstiilisuoja

Jaa sosiaalisessa mediassa