Tekstiilien suojaus

Näin pidennät vaatteiden ja muiden tekstiilien käyttöikää helposti

Tekstiilien suojaus

Näin pidennät vaatteiden ja muiden tekstiilien käyttöikää helposti

Tekstiilien suojauksen päätarkoitus on pidentää kankaiden ja nahkatuotteiden käyttöikää sekä säilyttää niiden ulkonäkö, varmistaen, että ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Tämä on erityisen arvokasta huonekaluille, matoille, vaatteille ja muille päivittäisessä käytössä oleville tekstiileille, jotka altistuvat helposti erilaisille roiskeille ja epäpuhtauksille.

Tekstiilien suoja-aineet hylkivät nesteitä vähentäen niiden imeytymistä kankaaseen sekä tehden puhdistamisesta ja ylläpidosta helpompaa. Tekstiilien suojaus on siis ennakoiva ja ennaltaehkäisevä toimenpide, joka auttaa säilyttämään kankaiden laadun ja ulkonäön, tarjoten mielenrauhaa ja helppoa ylläpitoa arjessa.

Tekstiilien suojauksen hyödyt – Vastuullinen kulutus ja pitkäikäiset tekstiilit

1. Käyttöikä pidentyy: Tekstiilien suojaus auttaa pitämään vaatteet, kengät, huonekalut sekä muut tekstiilit hyvässä kunnossa pidempään. Suoja-aineet muodostavat suojaavan kalvon, joka vähentää tahrojen ja lian imeytymistä tekstiiliin. Suojakalvo on usein näkymätön ja huomaamaton kuivuttuaan, esimerkiksi Soledo Tekstiilisuoja. Tämä tarkoittaa, että tekstiilit pysyvät siisteinä ja puhtaina pidempään, mikä pidentää niiden käyttöikää huomattavasti.

2. Puhdistus helpottuu: Suoja-aineet tekevät tekstiilien puhdistamisesta huomattavasti vaivattomampaa. Nesteiden imeytyminen tekstiileihin vähentyy eikä lähtemättömiä tahroja pääse syntymään helposti. Tämä minimoi pesukertojen määrän ja mahdollistaa nopean puhdistuksen, säästäen aikaa ja vaivaa.

3. Kustannukset vähentyvät: Koska tekstiilit kestävät pidempään ja niitä tarvitsee puhdistaa harvemmin, suojaus auttaa säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Vähentynyt tarve uusien tekstiilien hankkimiseen sekä alhaisemmat puhdistuskustannukset tuovat merkittäviä säästöjä.

4. Ekologinen valinta: Tekstiilien suojaus on ympäristöystävällinen ratkaisu. Pidentämällä tekstiilien käyttöikää ja vähentämällä pesukertoja, suoja-aineet auttavat vähentämään tekstiilijätettä sekä pesuaineiden ja veden kulutusta.

 

Tekstiilien suojaus: kattunut muki
Soledo Tekstiilisuoja vähentää nesteiden imeytymistä tekstiiliin – Pidä matot sekä muut tekstiilipinnat puhtaina ja kauniina pidempään

Soledo Tekstiilisuoja – Pitkäaikaista puhtautta helposti

Soledo Tekstiilisuoja on kotimainen tekstiilien ja nahan suojakäsittelyaine, joka antaa erinomaisen suojan lian, kosteuden ja nesteiden imeytymistä vastaan. Sen ainutlaatuinen koostumus ympäröi kuidun, vähentäen kosteuden ja lian imeytymistä, samalla parantaen pesutulosta. Käsittely on näkymätön, hengittävä ja hajuton heti kuivuttuaan.

Testattu tuote, joka täyttää myös väri-, heijastavuus- ja palosuojausvaatimukset työvaatteille. Lisäksi sille on myönnetty M1-sertifikaatti, joka kertoo hajuttomuudesta ja vähäpäästöisyydestä M1-vaatimusten mukaisesti. Luokituksen tarkoituksena on edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalien ja kalusteiden käyttöä. Soledo Tekstiilisuojalle on myönnetty myös Avainlippu-merkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Soledo Tekstiilisuojalla on hyvä pesunkestävyys. Se säilyttää suojatehonsa jopa kolmen pesukerran tai kahden vuoden ajan. Poikkeuksena on 100% puuvilla, joka vaatii uuden käsittelyn jokaisen pesukerran jälkeen.

Tekstiilisuojaus– Kenelle se sopii ja hyödyllisiä käyttökohteita

Ihanteellinen valinta kotitalouksille, joissa halutaan pitää kodin tekstiilit ja vaatteet puhtaina ja hyvässä kunnossa. Lisäksi se sopii erinomaisesti yrityksille, kuten pesuloille ja vaatekaupoille, jotka tarjoavat tekstiilien puhdistus- ja huoltopalveluita. Työpaikoilla tekstiilien suojauksesta voi olla suurta apua, erityisesti niille, jotka käyttävät työvaatteita ja -varusteita päivittäin.

Tässä muutamia esimerkkejä käyttökohteista:

•  Huonekalujen verhoilut

•  Matot

•  Kodin sisustustekstiilit

•  Julkisten tilojen sisustustekstiilit

•  Autojen sisäverhoilut

•  Nahkatuotteet

•  Laukut

•  Kengät

•  Vaatekankaat

•  Markiisit

•  Matkailuvaunujen sisäverhoilut

•  Veneiden sisäverhoilut

•  Hevosten loimet

•  Lemmikkien pedit ja tarvikkeet

•  Urheiluvaatteet

•  Työvaatteet

•  Hotellien ja ravintoloiden tekstiilit

•  Terassikalusteiden pehmusteet

•  Camping-varusteet, kuten teltat ja makuupussit

•  Ratsastusvaatteet ja -varusteet

•  Lastenvaunujen ja -rattaiden tekstiilit

•  Työ- ja varastotilojen tekstiilit

•  Leirintäalueiden ja retkeilyalueiden kalusteet ja tekstiilit

Haluatko lisätietoa tekstiilien suojauksesta?

Autamme mielellämme! Mikäli kaipaat vielä lisätietoa Soledo Tekstiilisuojasta tai haluat keskustella tekstiilien suojauksen hyödyistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja tarjoamaan asiantuntevaa apua.

Soledo Oy on kotimainen innovatiivinen kemianalan yritys, joka tunnetaan laadukkaista pintakäsittelykemikaaleista. Tuotteitamme käytetään laajasti betoniteollisuudessa, rakennusalalla, kunnostus- ja siivousalalla sekä kotitalouksissa. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat puhdistus- ja suojakäsittelyaineet eri pintamateriaaleille. Tarjoamme myös erikoistuotteita vaativiin kohteisiin, kuten sementtiliiman, betoniroiskeiden ja töhryjen poistoon.

Olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen toimintaan ja luotettavaan palveluun. Jatkuvalla tuotekehityksellä panostamme erityisesti tuotteidemme laatuun ja tehokkuuteen. Laaja jälleenmyyjäverkostomme ja oma verkkokauppamme varmistavat, että tuotteitamme on saatavilla nopeasti ja helposti ympäri maan.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue lisää

Kivitason hoito Soledo
Kivitason hoito - Helpot vinkit
Laattojen ja saumojen suojaus
Laattojen ja saumojen suojaus
Betonin suojakäsittely
Näin saat betonista helppohoitoista
Liukastuminen kylpyhuoneessa
Estä liukastuminen kylpyhuoneessa