fbpx

BETONIN PESU & SUOJAAMINEN

SUOJAUS

HARD Betonikylläste,
litiumsilikaatti

Betonipinnat pölyttömiksi

Käyttövalmis betonilattioiden ja betonitasojen kovetin ja pölynsidonta-aine, joka sumutetaan laimentamattomana puhtaalle ja kuivalle pinnalle kertakäsittelynä. Käsittely lujittaa betonia ja tekee pölyämättömän, kemikaaleja paremmin kestävän pinnan. Uuden betonipinnan täytyy antaa kovettua vähintään 2–4 viikkoa ennen kyllästämistä.

KÄYTTÖKOHTEET
Uusille ja vanhoille betonilattioille. Parkkihallit, autotallit, lastauslaiturit, teollisuus- ja varastohallit, betonisokkelit, seinät sekä kattopinnat. Muut kyllästämistä vaativat betonipinnat kuten esim. keittiötasot ja kodin betonilattiat, joille betonikyllästeen jälkeen tehdään käyttötarkoitukseen soveltuva suojakäsittely.

Pakkauskoot: 5L, 20L, 200L

Betoni- ja tiilipintojen impregnointiaine

Estää kosteutta, rapautumista ja likaa.

Käsittely vähentää veden, epäpuhtauksien ja lian imeytymistä sekä sammaloitumista.  Suojaa pakkas-suolarasitukselta ja hidastaa rapautumista. Helpottaa ja parantaa jatkossa huoltopesujen lopputulosta. Hengittävä käsittely, joka estää kosteuden imeytymisen muodostamatta pintaan kalvoa, vaan päästää vesihöyryn haihtumaan pois. Tuotteella on Väyläviraston SILKO-hyväksyntä 3.252, CE standardin EN 1504-2 vaatimuksenmukaisuus ja M1-luokitus.

KÄYTTÖKOHTEET
Julkisivuelementit, tunnelit, siltarakenteet, paikoitustalot, meluvallit, muurit, sokkelit ja betonilattiat.

Pakkauskoot: 10L, 20L ja 200L

PUHDISTUS

KIVEN TEHOPESU

Tehokas emäksinen tiiviste kivipintojen puhdistukseen

Erikoispesuaine sopii kivipintojen ylläpito- ja peruspesuihin. Poistaa pinttyneet vaha- ja pinnoitekerrostumat. Tehopesua voidaan käyttää päivittäin. Sopii yhdistelmäkoneeseen.

KÄYTTÖKOHTEET
Kivi- ja laattapinnat, vettä kestäville pinnoille. Soledo Kivisuojalla tai Sauma- ja laattasuojalla käsiteltyjen pintojen puhdistamiseen.

Pakkauskoot: 10L

Avainlippu Soledo

KIVEN HOITOPESU

SOLEDO Kivi- ja saumasuojalla käsiteltyjen lattiapintojen hoitoon

Suojakäsittelyn kestoa voidaan lisätä käyttämällä hoitavia aineita sisältävää Kiven Hoitopesua. Käsittely hidastaa huokosien avautumista kivipinnoilla. Hoitopesu kannattaa tehdä keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa, ja kovalla kulutuksella olevissa kohteissa kerran viikossa. 
Ylläpitää Soledo soujakäsittelyn tehoa

KÄYTTÖKOHTEET
Silaanipohjaisilla Soledon suoja-aineilla käsitellyille kivi- ja laattapinnoille.

Pakkauskoot: 5L

Avainlippu Soledo

KIVEN TEHOPUHDISTAJA

Monikäyttöinen tiiviste.

Yleispuhdistukseen sekä pinttyneiden vaha- ja likakerrostumien poistoon. Emäksinen monikäyttöinen pesuainetiiviste. Soveltuu myös noen, epäpuhtauksien, rasvan ja pesuainejäämistä muodostuneen harmaan kalvon poistoon laattapinnoilta.

KÄYTTÖKOHTEET
Vettä ja emäksisiä aineita kestävät pinnat. Kivi-, laatta- ja betoni- ja tiilipinnat.

Suosittelemme
Soledo suoja-aineilla käsiteltyjen kivi- ja laattapintojen säännölliseen pesuun. Pinttyneen lian sekä vahakerrostumien poistoon. Vaativaan yleispuhdistukseen.

Pakkauskoot: 1L

Avainlippu Soledo

Sementtiliiman poistaja, green

Kustannustehokas maalausalustakäsittelyaine

Kemiallinen sementtiliiman poisto ja betonipinnan viimeistely kuten värjäymien, valumajälkien, lian ja ruosteen poisto. Tuotannon yhteydessä tai rakennustyömaalla. Korvaa vaaralliset happopesut, hionnan ja hiekkapuhaltamisen. 100 % biologisesti hajoava. Tuote on vesiliukoinen. Vesistölle ja maaperälle vaaraton.

KÄYTTÖKOHTEET
Betonijulkisivuelementit myös graafinen betoni. Väliseinät, parvekkeet, pilarit,
sillat ja muurit, käsittelemättömät betonilattiat sekä valumien ja roiskeiden
poisto tiili-, lasi-, maali- ja asfalttipinnoilta. Betonipinnan on oltava noin vrk:n
vanha tai vanhempi. Varmista aineen soveltuvuus käytettävälle pinnalle.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 20L, 200L, 1000L IBC-kontti

GREEN AVAINLIPPU

Slp geeli, green

Nopea ja tehokas geelimäinen peittausliuos

Betonipintojen käsittelyyn hyvän tartuntapohjan saavuttamiseksi maaleille, pinnoitteille ja muille pintakäsittelyille. Käytetään betonipinnan viimeistelyssä
sementtiliiman, värjäytymien ja valumajälkien poistoon. Soveltuu myös ruosteen,
pölyn ja lian irrottamiseen. Korvaa perinteiset happopesut, hionnan ja
hiekkapuhaltamisen. Nopea ja helppo levittää. Saavutetaan tasainen lopputulos. Aineen käyttö vähentää paikkaustarvetta verrattuna hiontaan ja hiekkapuhallukseen. Käsittely ei jätä ainejäämiä eikä vaadi neutralointia, huolellinen vesihuuhtelu riittää. Voidaan käyttää sisätiloissa sillä tuote ei höyrysty. Aine ei vaurioita lasi-, puu-, maali- tai muovipintoja
.

KÄYTTÖKOHTEET
Rakennusten ulkopinnat, sokkelit, muurit, aidat, portaat, pihakiveykset, terassit, valokatteet ja markiisit. Tiili, betoni, kivi, asfaltti, mineriitti, huopakate, bitumi, rappaus, puu- ja tekstiilipinnat kuten markiisit. Soveltuu myös lasi-, muovi- ja luonnonkivipinnoille sekä kalusteverhoiluille. Betoniset julkisivuelementit, väliseinät, parvekkeet, pilarit, sillat ja muurit, sokkelit sekä käsittelemättömät betonilattiat. Betonivalumien ja -roiskeiden poisto tiili-, lasi- ja maalipinnoilta. Betonipinnan on oltava vrk:n vanha tai
vanhempi. Varmista pienellä testialueelle aineen soveltuvuus sekä vaikutusaika
käytettävälle pinnalle.

Pakkauskoot: 5L ja 20L

GREEN AVAINLIPPU

KIVEYSTEN HAPPOPESU, green

Laastin, kalkin ja kalkkihärmeen tehokas irrottaja

Erikoispesuaine irrottaa tehokkaasti kalkkihärmeen, suolot ja laastijäämät. Kiveysten happopesu ei nimestään huolimatta sisällä vaarallista happoa. 100 % biohajoava tuote ei myöskään vahingoita maalattuja tai lasipintoja, pesuympäristön kasvillisuutta eikä muuta käsiteltävän pinnan väriä. Erikoispuhdistusaine korvaa vaaralliset happopesut turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

KÄYTTÖKOHTEET
Tiili-, betoni- ja kiviseinät, tukimuurit sekä piha- ja katukivetykset.

Pakkauskoot: 1L ja 5L

GREEN AVAINLIPPU

SAMMALPOIS

Sammaleen, punajäkälän, levän, ruosteen ja lian poistoon.

Vesipohjainen monikäyttöinen vahva tiiviste. Poistaa punajäkälän, sammaleen, levän, lian, noen, epäpuhtaudet ja muun pintoja pilaavan kasvuston. Puhdistaa likaantuneet ja sammaloituneet ulkopinnat ja -kiveykset. Aine eliminoi ja tuhoaa sammaleen juuri-itiöt ja rihmaston, jotka pitkään poistamattomina tunkeutuvat vaurioittamaan pintoja syvemmältä. Puhdistetuille kivi-, tiili- ja betonipinnoille suositellaan Soledon suoja-aineita.

KÄYTTÖKOHTEET
Rakennusten ulkopinnat, sokkelit, muurit, aidat, portaat, pihakiveykset, terassit, valokatteet ja markiisit. Tiili, betoni, kivi, asfaltti, mineriitti, huopakate, bitumi, rappaus, puu- ja tekstiilipinnat kuten markiisit. Soveltuu myös lasi-, muovi- ja luonnonkivipinnoille sekä kalusteverhoiluille.

Pakkauskoot: 1L, 5L, 10L, 20, ja 200L

Avainlippu Soledo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Accept